Ne kadar yıkıcı bir toplum olduk hemen. bir kişinin hocam gelişemezsin dedi bana demesiyle hemen dayak yiyen çocuğun abileri gibi taarruza geçiyoruz. Adam hızlı gelişemeyeceğini söylemiş ( onu diğer mesajında belirtmiş ) . Bir yargıya varmak için iki taraftanda duymamız gerekli bunun dışında hocaya sallar dururuz...belki hoca gh ın öneminden bahsetmiş ama biz bunu ilaç satmak istediği kanısına kadar götürdük, belkide gerçekten satmak istemiştir, gene de bu " ya hocalar böyle işte " imajını silemiyor aklımızdan...2-3 tane çürüğü tüm hocalara mal etmek ve bu imajı savunmak bana göre biraz haksızlık.
Burası evet her bilginin paylaşıldığı yer, ama bir sorunun 2 cevabı olamaz değil mi ? dikkatinizi çekerim forumda bile çoğu zaman tek doğru yok, bilgi kirliliği almış başını gidiyor. Hala göbeğim i eritmek için ne yapabilirim diyen şahıslar konu açabiliyorlar nede n? çünkü araştırıyorlar o kadar çok şey söylenmiş ki neyin doğru olduğunu bulmakta zorlanıyorlar.
190 boyunda 70 kg adam göbeğim var diye burayı okuyup definisyona girebiliyorken, 170 lik 120 kg yağlı insanda cleanbuterol kullansam nasıl olur diye başlık açabiliyor.
Benim amacım bu arkadaşımızın hocasını savunmak değil ama " ya salondaki hocalar böyle işte " imajı altındaki tüm hocaları karalama düşüncesine karşı olmak.