orhun yazar
Üye
Arkadaşlar ben 20 yaşındayım 1.75 boy 50 kiloyum. Spor salonuna yazıldım kilo almak için. İlk gün elime bir kova mass gainer tutuşturdular 1 haftadır falan kullanıyorum spor öncesi ve sonrası. Haftada 3 gün gidiyorum ve çalışma programım şu şekilde.
bench press 3x8
lat pull down behind the neck 2x10
shoulders latral raise 2x8
biceps barbell curl 3x8
biceps hummer dumbell 1x10
triceps push down 2x10
leg press 3x8
ABS lower 4x20
ABS upper 4x20
Sizce programım iyimi bana biraz hafif geldi ama kafama görede artırmak istemiyorum. Hocalar çok ilgisiz zaten bu programı bile peşinden koşturarak yalvar yakar yazdırdım. Hareketlerin nasıl yapıldığını bile göstermiyorlar. Başkalarına baka baka ve internetten araştırarak öğrenmeye çalışıyorum. Bu spoarla uğraşan bilgili arkadaşların tavsiye ve önerilerine açığım. Çok teşekkür ederim iyi günler
bench press 3x8
lat pull down behind the neck 2x10
shoulders latral raise 2x8
biceps barbell curl 3x8
biceps hummer dumbell 1x10
triceps push down 2x10
leg press 3x8
ABS lower 4x20
ABS upper 4x20
Sizce programım iyimi bana biraz hafif geldi ama kafama görede artırmak istemiyorum. Hocalar çok ilgisiz zaten bu programı bile peşinden koşturarak yalvar yakar yazdırdım. Hareketlerin nasıl yapıldığını bile göstermiyorlar. Başkalarına baka baka ve internetten araştırarak öğrenmeye çalışıyorum. Bu spoarla uğraşan bilgili arkadaşların tavsiye ve önerilerine açığım. Çok teşekkür ederim iyi günler