Hocamın yazdığı program nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan C10H15N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar. 15 yaşındayım (16 ya az kaldı), boyum 1.78 ve 74 kiloyum. Yağ oranımı düşürmek ve biraz da kas kütlesi kazanmak amacı ile 2 hafta önce spor salonuna yazıldım. Hocamın yazdığı program şu şekilde:
10 dk koşu
Leg press 3x10
Leg extension 3x10
Chest press 3x10
Lat pulldown 3x12
Cable row 3x10
Dumbbell curl 3x12
Push down 3x12
Abdominal machine 3x15
Back extension 3x12

Hoca 1 ay dolduğunda yeniden ölçüm yapıp programı şekillendireceğiz dedi. Sizce uygun mudur şuan?

Merhabalar. 15 yaşındayım (16 ya az kaldı), boyum 1.78 ve 74 kiloyum. Yağ oranımı düşürmek ve biraz da kas kütlesi kazanmak amacı ile 2 hafta önce spor salonuna yazıldım. Hocamın yazdığı program şu şekilde:
10 dk koşu
Leg press 3x10
Leg extension 3x10
Chest press 3x10
Lat pulldown 3x12
Cable row 3x10
Dumbbell curl 3x12
Push down 3x12
Abdominal machine 3x15
Back extension 3x12

Hoca 1 ay dolduğunda yeniden ölçüm yapıp programı şekillendireceğiz dedi. Sizce uygun mudur şuan?
Abi helal olsn adam hoca gibi hoca aptal herifler gibi sana split program vermemis yap kardesim devam et

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vücudumun suanki hali bu. Yağ oranım biraz fazla farkındayım. Haftada 5 gun antrenman ile kaç ayda düzgün bir sekle girer vücudum sizce?

Eklentiler

• 20171008_160352.jpg
    20171008_160352.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 374
Başlayalı 2 hafta oldu reis. Insallah dedigin gibi birkaç aya toparlarım. Üyelik surem 1 yıl zaten
Haahaha bence uyelik sureni 5-10 yil yap gelisme gordukce birakmak isdemeyeceksin yaglar giydikten sonra temiz kas kutlesi eklemek isdemezmisin usdune cunku kilolu olmak kadar zayif olmakta kotu gorunuyor

Haahaha bence uyelik sureni 5-10 yil yap gelisme gordukce birakmak isdemeyeceksin yaglar giydikten sonra temiz kas kutlesi eklemek isdemezmisin usdune cunku kilolu olmak kadar zayif olmakta kotu gorunuyor
Aynen reis yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum sporu. Bir de sen programım hakkında ne düşünüyorsun reis ilk mesajsa yazıyor?

Aynen reis yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum sporu. Bir de sen programım hakkında ne düşünüyorsun reis ilk mesajsa yazıyor?
Reis oncelikle hocani tebrik etmek lazim boyle hocalarin artmasi lazim oncelikle yeni baslayanlar icin spor full body gerek iskelet sistemini gerek kaslari spora alistirman acisindan hocanin dedigi gibi 1 ay sonunda tekrar inceleyip karar vermek mantikli

Back
Yukarı