illustwriter
Üye
Biliyorum bu yazıyı okuduktan sonra bana forumu tamamen neden okumadın diye kızacaksınız ama inanın okuyorum fakat kafam karmakarışık oluyor bu iş cidden bilgi ve deneyim istiyor bunu çok net anladım.şimdi bende sizlerin bilgi ve deneyimlerine karşılık bir takım öneriler bekliyorum.
boy 1.80 kilo 95. son 3 ayda amerikada çalışıyordum şimdi tr ye döndüm ve enerjim fazla geliyor ayrıca spor yapmak ve vücut şeklimi geliştirmek istiyorum.amerikadan gelirken
2000 lik micronized creatine powder,
gene 2 adet 1000 lik universal creatine ,
2 adet 3001 aminoacid üniversal 160 tablet.,
180capsul X 3 ZMA
90capsul X 6 CLA
getirdim bunlardan işime yarayacak olanlar ve nasıl kullanmam gerektiği hakkında sizlerden bilgi istiyorum.
gün sınırı olmadan spor yapma sansına sahibim.program +beslenme tavsiyelerinizin hepsine uyabilecek imkana da sahibim.
lütfen hazır beklediğim için kızmayın cok okudum ama kafam karmakarısık oldu ,,yardımlarınız için şimdiden tşkler...
boy 1.80 kilo 95. son 3 ayda amerikada çalışıyordum şimdi tr ye döndüm ve enerjim fazla geliyor ayrıca spor yapmak ve vücut şeklimi geliştirmek istiyorum.amerikadan gelirken
2000 lik micronized creatine powder,
gene 2 adet 1000 lik universal creatine ,
2 adet 3001 aminoacid üniversal 160 tablet.,
180capsul X 3 ZMA
90capsul X 6 CLA
getirdim bunlardan işime yarayacak olanlar ve nasıl kullanmam gerektiği hakkında sizlerden bilgi istiyorum.
gün sınırı olmadan spor yapma sansına sahibim.program +beslenme tavsiyelerinizin hepsine uyabilecek imkana da sahibim.
lütfen hazır beklediğim için kızmayın cok okudum ama kafam karmakarısık oldu ,,yardımlarınız için şimdiden tşkler...