Hoca kurbanımıyım ?

Merhaba
1-2 Aydır spor yapıyorum ve hocama protein tozuna başlamak istediğimi söyledim ve bana gidip BodyMax Gold Whey 2700 protein tozu aldırdı. Ve internette fazla olumlu yorum bulamadım sizin bir bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz.

İlk defa duyuyorum. Bu tarz bilinmeyen ürünler yerine (ki gördüğüm kadarıyla pahalı) dünyaca bilinen markaları tercih etmek gerekir ama çokta sorun değil parayı çöpe atmış değilsin ürün bitene kadar kullan ve daha bilinen ve supplementler.com gibi sitelerden alman iyi olur.

hocan doğru yaptırmış ürün türk malı kaliteli bir protein tozudur en az 5 kutu kullandım şimdiye kadar
ve pahalı değil piyasadaki en ucuz ve kaliteli üründür şuanda
ben 140 lira olarak alıyordum ancak şuanda stokta bulamıyorum

hocan doğru yaptırmış ürün türk malı kaliteli bir protein tozudur en az 5 kutu kullandım şimdiye kadar
ve pahalı değil piyasadaki en ucuz ve kaliteli üründür şuanda
ben 140 lira olarak alıyordum ancak şuanda stokta bulamıyorum
Senin 5 kutu kullanman ürünü iyi bir ürün yapmıyor. Pahalı değil diyorsun sitesindeki fiyat 190 ve 210 tl. Dünyaca tanınan ve en iyi proteinlerden birisi olan Ultimate Nutrition Prostar %100 ise 200 tl. Supplement olduğunda Türk ürünleri sınıfta kalıyor.

Senin 5 kutu kullanman ürünü iyi bir ürün yapmıyor. Pahalı değil diyorsun sitesindeki fiyat 190 ve 210 tl. Dünyaca tanınan ve en iyi proteinlerden birisi olan Ultimate Nutrition Prostar %100 ise 200 tl. Supplement olduğunda Türk ürünleri sınıfta kalıyor.
Ürün düne kadar 140 liradan satılan bir üründür
ürün 2700 gram 90 porsiyondur diğer protein tozları 75 80 porsiyondur
evet ürünü ben kullandım ve test ettim kaliteli bir ürün sen kullanmadan niye kalitesiz olduğunu iddia ediyorsun ?

Ürün düne kadar 140 liradan satılan bir üründür
ürün 2700 gram 90 porsiyondur diğer protein tozları 75 80 porsiyondur
evet ürünü ben kullandım ve test ettim kaliteli bir ürün sen kullanmadan niye kalitesiz olduğunu iddia ediyorsun ?
2009 dan beri bu sporun içindeyim ilk defa duyuyorum ürünü bu bile yeter. Test ettim ve kaliteli diyorsun. Nasıl anlayabiliyorsun merak ediyorum neyse hocam seninle zaten tartışmaya girmek felan istemiyorum istediğini kullanabilirsin.

adını duymana gerek yok o kutunun içinde mucize bir şey yok sadece protein var
sana bir peynir markası söylesem onunda adını duymamışındır ama içinde protein var
test ettim çünkü ben evde bir şey yiyemediğim için beslenmemim %60 ını protein tozuyla karşılıyorum oradan anlıyorum
IMG_3415.jpg

adını duymana gerek yok o kutunun içinde mucize bir şey yok sadece protein var
sana bir peynir markası söylesem onunda adını duymamışındır ama içinde protein var
test ettim çünkü ben evde bir şey yiyemediğim için beslenmemim %60 ını protein tozuyla karşılıyorum oradan anlıyorum
Devam süpersin.

Back
Yukarı