Hoşlandığım kızla yarın tanışacağım

Hoşlandığım kızla yarın tanışacağım hangi konular hakkında konuşmam lazım.Nasıl davranmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
 
Kendin olmalısın , tanışmalısın yani adınız soyadını , neler yaptığınız vesaire kendini hiç kasmamalısın doğal olmalısın konu burda kimse söyliyemez bence karşı karşıya geldiğinde zaten birşeyler konuşursunuz yani sorarak öğrenmeyi unutma hep sor.
 
Meraba nasılsın la girceksiniz sonunu artık nereye gelirse.. nerden girdiğini bile unutursun :) Benim tavsiyem belli kurallara gerek yok normal muhabbet et.. aklına geldikçe tanıma sorularını sorarsın, ne edersin ne yemeyei içmeyi seversin, vb. Tabi bunları artarda sorup olayı ingilizce kitaplarındaki tanışma diyaloglarına cevirme :)
 
onunla tanıştığım gün hayatımın en güzel birkaç gününden biriydi ama şuan o güne lanet ediyorum. lütfen çok kasma. kasarsan işler karışıyor.
 
Back
Yukarı