Hipotriod Supplement

Arkadaşlar Hipotriod hastasıyım . Her sabah levotrion alıyorum aç karnına .

Aynı zamanda kreatin bcaa ve protein tozuda kullanıyorum . Bir sıkıntı olur mu acaba ? Bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi lütfen ?

Şimdiden teşekkürler

Tek söyleyebileceğim bu konunun altına yazılanların hiç birine kulak asma, ilk fırsatta da doktora git ona danış. Bizler forum üyesiyiz TIP uzmanı ya da doktoru değiliz en doğru bilgiyi ondan alırsın.

Sağlık bu ihmale gelmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendim de kullanıyorum o anlamda sorun olmaz diyebilirim.Ne yaparsak yapalım bilinçsiz olmayalım yeterli.Doğru düzgün kuralına göre uyguladığımızda herhangi bir sorun yaşanmaz.Basit şeyleri de büyütmeye gerek yok.Vucudumuz o kadar narin ve kolay bozulan bir şey değil.Yeter ki kontrollü ve dozunda kullanalım herşeyi...Doktorların çoğu bilinçsiz; daha geçen gün teke tek de yine protein tozu kanser yapar saçmalığını tekrarladılar koca koca proflar...Bunlara gidip te şunu içiyorum bunu yutuyorum derseniz göreceğiniz tavır belli.Hele steroid vesaire dedin mi resmen bön bön bakıyorlar :mad:

Evet dusuk doz levotiron kullaniyorum.Steroid kurlerinde de kullandim bir sorun yasamadim. T3 hormonu zararli olabilir dozunu ayarlayamazsan. T4 de sikinti yok

Back
Yukarı