Hiçbirşey ''İMKANSIZ'' Değildir !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dkemre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dkemre

Üye
Fotoğrafı görünce gerçektende onlar bu kadar çalışma azimi ile bunları yapabiliyorsa biz neden yapamıyoruz diye düşündüm. Ve sizlerle paylaşıp yorumlarınızı görmek istiyorum arkadaşlar. Sizce neden çoğu insan spor yapamaz. Yorgunluk, Hastalık, Tembellik. Nedir bunun sebebi ???

Eklentiler

• İmkansız değil.jpg
    İmkansız değil.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 457
Başlıktaki ''Hiçbirşey ''İMKANSIZ'' Değildir !!! '' yazısına cevap yazıyorum.hayır dostum çoğu şey imkansızdır mesela ben uçamam uçmam imkansızdır buda senin başlıktaki tezini çürütüyor.yani insan aklına gelen çoğu şey imkansızdır.çok iyide oldu çok güzel iyi oldu.

ya kapat şu hesabıını hadi git burdan.

küfür etmiyorum bak.

Kişisel tartışmaya çevirmeyi kesin!

Fotoğrafa gelince, öncelikle şunu belirteyim ben daha çok hırslandım. Yani bu imkanlara sahip olan adamlar bile bu şekilde gelişebiliyorlarsa biz neden yapmayalım?

insan sanırım elinde olanın kıymetini bilmiyor kaybedince anlıyor iyiya sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor çalışalım azimli kararlı olalım spor yapalım ama yok olimpiyatlaramı katılıcağım niçin spor yapayım yok ben zaten zayıfım niçin spor yapayım hatta dahada ileri gidip vg sporunu yapan insanlara kendine güveni olmayan insanlardır diyenleride gördüm yok beni beğenen böyle beğensin bunun gibi saçma sapan lafları duyuyorum okuyorum maalesef

insan sanırım elinde olanın kıymetini bilmiyor kaybedince anlıyor iyiya sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor çalışalım azimli kararlı olalım spor yapalım ama yok olimpiyatlaramı katılıcağım niçin spor yapayım yok ben zaten zayıfım niçin spor yapayım hatta dahada ileri gidip vg sporunu yapan insanlara kendine güveni olmayan insanlardır diyenleride gördüm yok beni beğenen böyle beğensin bunun gibi saçma sapan lafları duyuyorum okuyorum maalesef

bencede adamın o haliyle öyle vücudu var bizim her tarafımız tam halimize bak (herkes için söylemiyorum) böyle insanları görünce kendimden utanıyorum

gerçekten bu insanlara gıpta ederek bakıyorum.
çok merak ettiğim bi konu ise nasıl çalışıyorlar?
mesela omuz press yaparken altlarındaki sandalyenin kayması lazım vs vs.

videosu falan olsa da bi görsem iyice gazlanırım.

gerçekten bu insanlara gıpta ederek bakıyorum.
çok merak ettiğim bi konu ise nasıl çalışıyorlar?
mesela omuz press yaparken altlarındaki sandalyenin kayması lazım vs vs.

videosu falan olsa da bi görsem iyice gazlanırım.
Aynen şuan araştırıyorum bende.

Back
Yukarı