Hiç gelişmeyen bacak kasları

Arkadaşlar merhaba salona başlayalı 4 ay oldu her ay vücut analizi yapıyorum salonda analizde bütün kaslarda artış görünüyor ama 4 aydır bacaklar aynı 2 ay full bodyyapmıştım 2 ay çift bölge çalışıyodum haftada 3 gün. bacakları hiç aksatmadım gelişme 0 görünüyor

Program :
-leg press
-makinada ön bacak
-makinada arka bacak

Valla bu programla gelisme gormezsin kısa vadede dahada zorlamalisın bacak kaslari zorlanmadan gelismez squat deadlift gibi hareket leri ekle ana hareketdir bunlar

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bu programla gelisme gormezsin kısa vadede dahada zorlamalisın bacak kaslari zorlanmadan gelismez squat deadlift gibi hareket leri ekle ana hareketdir bunlar

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ll modu[DOUBLEPOST=1501148074][/DOUBLEPOST]Kardes
valla fullbodyde çok yaptım ama smith de yapınca dizlerim sakatlandı ağrısı hayla geçmiş değil squat yapma yeri yok

Bacak en yavaş gelişen bölgedir ama 4 ayda azda olsa sonuc vermesi lazımdı. Gerektigi kadar zorlamiyor olabilirmisin?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Smith makinede squat yaparken dizlerimi sakatladım sanırım her bacak egzersizinde bacaklarımı hiç hissetmiyorum sanki tüm gücü dizlerden alıyorum gibi oluyo[DOUBLEPOST=1501148715][/DOUBLEPOST]Zorluyorumda sadece dizlerim ağrıyo quadriceps çalışırken arka bacakda sorun yok ama ön bacağı hiç hissedemiyorum hiçbir egzersizde
Bacak en yavaş gelişen bölgedir ama 4 ayda azda olsa sonuc vermesi lazımdı. Gerektigi kadar zorlamiyor olabilirmisin?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
[DOUBLEPOST=1501149223][/DOUBLEPOST]Yokmu tavsiye vericek biri

Son düzenleme:
Smith makinede squat yaparken dizlerimi sakatladım sanırım her bacak egzersizinde bacaklarımı hiç hissetmiyorum sanki tüm gücü dizlerden alıyorum gibi oluyo[DOUBLEPOST=1501148715][/DOUBLEPOST]Zorluyorumda sadece dizlerim ağrıyo quadriceps çalışırken arka bacakda sorun yok ama ön bacağı hiç hissedemiyorum hiçbir egzersizde
[DOUBLEPOST=1501149223][/DOUBLEPOST]Yokmu tavsiye vericek biri
Ne gibi bir sakatlik yasadin?? Doktora gorundun mu? Sakatlik onemli bir konu bu spora yillari vermis insanlar basit bir sakitlik yuzunden sporu komple birakmak zorunda kaliyorlar. Eger salonda bisiklet varsa hem kardiyo amaclida olur tavsiye ederim. Squat dogru yapilmasi sarti ile olmassa olmazlardan.

Smith makinede squat yaparken dizlerim ağrımıştı o günden beri hangi egzersizi yapsam dizim acıyo arka bacak hariç
Ne gibi bir sakatlik yasadin?? Doktora gorundun mu? Sakatlik onemli bir konu bu spora yillari vermis insanlar basit bir sakitlik yuzunden sporu komple birakmak zorunda kaliyorlar. Eger salonda bisiklet varsa hem kardiyo amaclida olur tavsiye ederim. Squat dogru yapilmasi sarti ile olmassa olmazlardan.

Smith makinede squat yaparken dizlerim ağrımıştı o günden beri hangi egzersizi yapsam dizim acıyo arka bacak hariç
Kardesim eklemlerde sikinti var sanirsam. Hafife alma bir doktora gorun. Bisiklet sururken sikinti yasamiyor isen yap, cunku eklemleri cok zorlamamis olursun. Bisiklet ozellikle bacaklari guzel gorunumlu bir forma sokuyor. Rahatsizligim gecti anda farkli hareketlere gecebilirsin.

Bıktım bu sakatlıklardan ben zamanında omuzda bencde sakatlandı ve dirsekde sırt çalışırken sakatlanmıştı geçti şuan onlar[DOUBLEPOST=1501150859][/DOUBLEPOST]
Kardesim eklemlerde sikinti var sanirsam. Hafife alma bir doktora gorun. Bisiklet sururken sikinti yasamiyor isen yap, cunku eklemleri cok zorlamamis olursun. Bisiklet ozellikle bacaklari guzel gorunumlu bir forma sokuyor. Rahatsizligim gecti anda farkli hareketlere gecebilirsin.

Bisikleti denicem yarın bide quadricepsleri neden hissedemiyorum bunu merak ettim bu arada sol bacak yağsız kas 6.9kg sağ 7.3 kg

Son düzenleme:
Bıktım bu sakatlıklardan ben zamanında omuzda bencde sakatlandı ve dirsekde sırt çalışırken sakatlanmıştı geçti şuan onlar[DOUBLEPOST=1501150859][/DOUBLEPOST]
Bisikleti denicem yarın bide quadricepsleri neden hissedemiyorum bunu merak ettim bu arada sol bacak yağsız kas 6.9kg sağ 7.3 kg
Fark olabilir normal. Bisikleti deneyip paylasirsan memnun olurum.

Kilom 52 boy 170cm normalmi sizce bacaklardaki kas sol: 6.9kg sağ:7.3kg
Fark olabilir normal. Bisikleti deneyip paylasirsan memnun olurum.

[DOUBLEPOST=1501151597][/DOUBLEPOST]Bide 7 aydır spor yapıyorum evde biraz geliştirdim barı omuzla kaldırarak sırta atıp squat filan yapiyodum gayet de güzel hissediyodum son 4 ay olan oldu işte salona yazıldım sakatlandım
7ay önce 41 kiloydum şuan 52 bacaklarda gelişseydi 55 olurdum sanırım Allah belasını versin bu smith makinesinin

Son düzenleme:
smith machine de squat= sakatlık. kesinlikle öyle işlere girişme. leg press çok daha iyidir ondan. squat yapmaya çalış serbest ağırlık ile. arka bacak için sumo deadlifti de öneririm. bunların hiç birini yapmıyorsan en azından ağırlıklı lunge ve goblet squatı deneyebilirsin.

Back
Yukarı