Hiç ölümden döndüğünüz anlar oldu mu?

bgmbrk

Üye
Ben bir keresinde tek şeritli yolda sadece sola baktım -yol boştu rahatca yürüyeyim dedim-ve yola tam adım attığımda geri viteste bir kamyon 15-20 cm önümden hızlıca geçti ve ters sürüyordu. Aslında benimde hatam vardı yinede diğer tarafada bakmak lazım ama hayatın ne kadar ince bir çizgiye bağlı olduğunu farkettim eğer biraz daha ileri gitsem kamyonun tekerinin altında... Düşünmek bile istemiyorum :/
Sizlerde paylaşın :)

10 yaşında felandım apandistim patlamış devlet hastanesıne gittik doktor anlamadı serum verip eve yolladı akşam üzeri bembeyaz olmuşdum özel hastaneye gittik 1 saat kadar geç gitsek tahtalı köye taşınıyomuşum :D

bisikletle karşıya geçmek üzereydim kararsız kaldım geçiyimmi geçmiyimi diye bende geçtim yerlerde ıslaktı yagmur yagmı kamyonun altına gidiyodum son anda kendimi kaldıraıma atıım ucuz yırttım :D
Birde tost yerken kırıntıları düşmüştü bende yiyim dedim bi anda bogazıma kaçtı nefesimde kaçtı tam osıra :D babam sırtıma vurmasaydı ve evde tek olsaydım kesin gitmiştim çünkü bogulsam bile gidipte yardım istemem ailemin dışındakilerden :D uatnırım :p

uçurumdan düşüyodum 5-10 cm ile kurtardım , depremler , trafikde arabadan 5-10 cm ile kurtarma , apandist olayı oldu ama bende apandistden başka bişey varmış apandist demişler az kalsın apandist im gidiyor du :) daha aklıma gelmedi

mahallede top oynarken yarış yapan 2 kum kamyonunun arasında kalmıştım çıktığımda ruhumu teslim etmiştim birinin dikiz aynasına kafamı çarptım uyandığımda hastanedeydim sadece bayılmışım hastane 140 tl bakım ve serum parası kitledi ona yanıyorum .d

5. sınıfta okula giderken karşıdan karşıya geçerken yaptığım dikkatsizlik yüzünden hızlıca gelen arac bana çarpıyordu.ben hariç herkesin aklı gitmişti.balkondaki komşu teyzeler esnaf aracı süren adam.bir tek ben korkmamıştım sonradan anlattıklarında anladım olayın ciddiyetini :)

Yolun ortasında bisiklet sürüyordum yolun ortasıda cadde tabi.Direksiyonu bir sağa bir sola yapıyodum sonra kendimi yerde buldum ama arkamda jip varmış 10cm falan vardı aramızda. :(

Back
Yukarı