hevesim kaçıyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan semko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

semko

Üye
Herkeze merhaba.2 aydır salona gidiyorum.ilk ayda kollarda göğüslerde omuzlarda ve sırtta gelişme yaşadım.fakat 2 . ayda bu gelişim durdu ve sanki 2. ayı hiç yapmamışım gibi bir ilerleme kaydedemioyum.yada vucudumun ustundeki yağ tabakasından oturu ben bir değişiklik goremiorum kendimde.goguslerde yaklasık 2cm gobektede 3cm civarı yağ kutlesi var.bu yağları atamıorum.sizin tavsiyelerinizi bekliorum.Bu yağlar gerçekten cok canımı sıkıyor.vucutta bir geişim gorememin sebebi bu yağlar olabilirmi acaba.Programım dan da olabilirmi die dusunuorum eger yanlışsa dogrusunun linkini yazanlara minnettar kalırım
1. gün
bench pres
üst gogus pres
butterfly
biceps
biceps curl
2,gün
omuz bar
omuz pres dumbell
trapez dumbell
triceps makine
triceps dumbell
3.gün
lat machine
yuksek çekiş (lat ta)
kurek
Boy 1,76 kilo 80 yaş 21

okuyup araştırırsan yağı nasıl azaltacağını ve daha sonra karşılaşacağın birçok problemi çözebilirsin...yağ yakımı için haftanın 3 günü ip atlama, bisiklet ya da koşu yapılabilir 30 dk sürmesi gerekiyor...nabız seviyeni de yağ yakımı için gereken seviyede tutman gerekiyor bu süre zarfında...nabız seviyesi de ne olmalı dersen yaş ile orantılı netten araştırıp bulabilirsin...ben motivasyon kaybı için birşeyler söyleyeyim ne de olsa rehber öğretmenim ben genelde youtube videolarına başvuruyorum her zaman insanın gazını yerine getirir...tabi bir de en somutu sağlam bir hedefin olmalı o hedefe ulaşmak için planın olmalı, planın zamanlaması olmalı vs...youtube ile başla başlık itibar görürse daha yazarız :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı