cumbullop
Üye
Facebooktan eski sinif arkadasim baska bir arkadasimin fake hesabindan bana kufur etti(hesabin asil sahibi dovusmemizi cok istiyor.okulda mezuniyet toreninde bilegi ile bana vurdu kulagima bnde ne vuruyon... Dedim sonra mapcan lan filan dedi ittim onu orda bisiler oldu oturdu yerine) sonra okulda gittim arkadasimi doverken bama dedi ne vuyuron l.n cocuga bende dedim vururum lan s.k.k sonra onun yaninda arkadasim vardi kalk dedim artis bir sekilde kalkti gittim o cucugu bogazladim cocug yere dustu sonra ayagindan tuttum cektim ayakkabisi cikti en sonunda gecirdim yumrugu sonra ayirdiler)daha sonra arkadaslar ozur dile filan dediler o sirada beynini kullanamion cikisa cagirmisti. Beni .dusumdum ozur dileyeyim dedim diledim eywallah kardesim dedim el sıkıştık bida olmasın filan dedik.simdi gelmis bana sovuyor gel okulun karsisina 2ye kadar beklicem.tabi diger bir olasilik fake hesabin gercek sahibi cok istiyor ya dovusmemizi.
Simdi geleyim ozelliklere
Benim boyum 1.84
Onunki 1.73
Yaslar 14
Doverim biliyorum 2 aydir finisa gidiyorum bi gecirsem ölur ama o bilmiyor
Faceden soledigi an heryerim titredi yatak sallandi bunu nile zor yaziyordumki gidip su ictim birde besmele filan cektim gecti.heyecanla karisik birseydi evet taktikler nelerdir arkadasla gitcem benle birlikte 2 veya 3 kisi ile.biz 2 ye 7 divusmus insanlariz ve ayriyeten 2e 1 dalmistik
bunada oyle yapayimmi yoksa direk gibeyimmi? Taktikler neler ortama nasil gireyim? Ilk insanca sorayimmi senmiydin diye hic bilmiyorum
Simdi geleyim ozelliklere
Benim boyum 1.84
Onunki 1.73
Yaslar 14
Doverim biliyorum 2 aydir finisa gidiyorum bi gecirsem ölur ama o bilmiyor
Faceden soledigi an heryerim titredi yatak sallandi bunu nile zor yaziyordumki gidip su ictim birde besmele filan cektim gecti.heyecanla karisik birseydi evet taktikler nelerdir arkadasla gitcem benle birlikte 2 veya 3 kisi ile.biz 2 ye 7 divusmus insanlariz ve ayriyeten 2e 1 dalmistik