Spor hayatıma bisiklet ile başladım bi kaç takım gezdikten sonra yol bisikletinden dağ bisikletine ferdi sporcu olarak devam ettim,bu lise 2 ye kadar devam etti bacaklarımdaki güç ve hacimden memnunum, fakat bi yan etkisi üst kısmın çok zayıf kalması oldu çubuk gibi kollara sahip biri olarak direk salona yazıldım ilk maceram 4 ay oldu 4 ay içinde hiçbir gelişme görmedim beslenme ve uykuya dikkat edemediğim için, lise sonda 7 aylık bi spor salonu maceram daha oldu tabi artık beslenmeye dikkat etmeye başlamıştım, 27 cm lik kollar 33 cm e çıktı liseden sonra burdaki salon hocalarının bilgisizliği yüzünden eve salon kurmak için biraz araştırma yaptım ve voit t 700 ,mekik sehpası,z bar ,düz bar ,dumbbell bar 100 kg ağırlık aldım, ufakta olsa bi alt yapım olduğu için forumdan kütle antrenman programı bulup whey+creatine le 1 ay civarı çalıştım kollar 33 den bu gün itibari ile 36 ya çıktı göğüsde biraz fark oldu.
Gelelim asıl mevzuya kollar, göğüs ,kanat ,karın kaslarım gelişme eğilimi gösterirken omuzda 1 mm bile gelişme olmadı youtube dan omuz egzersizlerimin video larını izledim ve profesyoneller ne kadar gerilim uyguluyorsa bende o kadar uyguladım, max ağırlık değil hareketi düzgün yapabildiğim ağırlık eşiğinde sabitledim ağırlıkları ,herşeyi düzgün yaptığıma eminim diğer kas gruplarım bu kadar çabuk cevap veriyorken omuzlar neden vermiyor olabilir??
Gelelim asıl mevzuya kollar, göğüs ,kanat ,karın kaslarım gelişme eğilimi gösterirken omuzda 1 mm bile gelişme olmadı youtube dan omuz egzersizlerimin video larını izledim ve profesyoneller ne kadar gerilim uyguluyorsa bende o kadar uyguladım, max ağırlık değil hareketi düzgün yapabildiğim ağırlık eşiğinde sabitledim ağırlıkları ,herşeyi düzgün yaptığıma eminim diğer kas gruplarım bu kadar çabuk cevap veriyorken omuzlar neden vermiyor olabilir??