Herseye sıfırdan baslamak

bodyforumtr ailesine selamlar. arkadaslar vucut geliştirme konusunda temelim yok.gecmıste vucut geliştrme konusunda hicbir aktivitem olmadı sıfırdan baslayıp vucut geliştirmek istiyorum. ufak bı arastırma yaptım ama asırı bir bilgi kirliligi var düzenli bilgi alamadım. yasım 26. sıfırdan baslamak ıcın yaşım gectimi yada nasıl bir yol izlemeliyim. onerileriniz nelerdir

Dur daha 26'sın ya ne yaş geçmesi. :) Sonuçta müsabık falan olacak değilsin, her türlü çalışmanın karşılığını alırsın.

Forumda yeni başlayanlar bölümünde merak ettiğin her sorunun cevabı vardır. İdmanlar kadar beslenme ve dinlenme de önemli, bunlar hakkında biraz okursan iyi olur.

Dur daha 26'sın ya ne yaş geçmesi. :) Sonuçta müsabık falan olacak değilsin, her türlü çalışmanın karşılığını alırsın.

Forumda yeni başlayanlar bölümünde merak ettiğin her sorunun cevabı vardır. İdmanlar kadar beslenme ve dinlenme de önemli, bunlar hakkında biraz okursan iyi olur.
hatta bazı pro bodycilerde 20-25 yaşlarında vg sporuna başlamıştır örneğin ronnie coleman gibi

anlasılan tek yapmak gereken calısmak calısmak ve yıne calısmak:)

Back
Yukarı