Selam herkese! Cumartesi Aksami benim büyük bir boks macim olacaktir. Burada duyarli her arkadasimiz ve kardesimizin abilerimizin dualarini bekliyorum. (Rakibim tamamen NAZI asillidir ve ortada büyük bir risk tasiyan karsilama vardir. ) 2-3 günlük forumda olmayacagim. Ilgililere buradan tesekkür ederim. PANZEHIR
Başarılar dilerim kardeş hemde faşist ha eleman hiç şansı yok 2-3 gün sonra sağ salim bekliyoruz seni. Kalbimiz ve dualarımız seninle...
ILGILINIZ ICIN COK TESEKKÜR EDIYORUM. MACIM BERABERE BITTI. AMA BUGÜN ALDIGIM HABERE GÖRE RAKIP DOPINGLI CIKMIS. SONUCDA MAC DISKALIFE OLDU. MACIN TEKRARININ YAPILMASI BEKLENIYOR. OYSA UZMANLARIN SÖZLERINE GÖRE BENIM ( PUAN FARKIYLA ÖNDE OLMAM GEREKIYORDU: ALMANYADA BIR TÜRKÜ DESTEKLEYECEK DEGILLER SONUCDA HAKEMINDE YABANCI OLMASI GEREKIRKEN ALMAN OLMASI BENIM DIKKATIMI CEKEN OLAYLARIN ILK BASINDA YER ALDI. CIKARKEN ALMANIN YANIN BODYGUARDLAR VARKEN BENI KORUYAN HIC BIR BODYGUARD YOKTU. RAKIP DOPING MADDESINDEN YAKALANDI AMA CEZASI VE HANGI MADDE ILE YAKALANDIGI BELIRTILMEDI. Yinede desteginiz icin tekrar tesekkür ederim. PANZEHIR
eeeeeee peki hükmen yenik olması gerekmezmi pek anlamam amaneyse onu bide tr de maç etme konusunda kandır gerisini bize bırak dalar bizim millet almanlara karşı tutucuyuz
Evet yani bende anlamam aslında ama hangi spor dalında dopingli bulunursa o diskalifiye edilir niye maç diskalifiye olmuş anlamadım?! Hehe harbi Panzehir bir maç burada yap geliyorsun ya İzmir'e falan o arada halleder bizim millet Hsd şimdi alıntıdaki bir şeyi daha kalın harflerle yazacaktım ama o zaman bütün mesaj kalın harfli olcak Ne diyecem Almanlara karşı tutucu falan değiliz ya yapma
Panzehir...Ben bu aralar Almanyayagitme planı yapıyordum zaten... Mesleğim Güvenlik Amirliği...yakın koruma konusundada Türkiyenin..hatta Dünyanın en iyi Askerlerinden(SAT)eğitim gördüm...Çok iyi silah kullanırım..bunun dışında kimseden(Allahtan başka)zerre kadar korkmam...sana benden iyi koruma bulunursa yemede yanına yat... Gavurun adaleti bu kadardır...zamanında ırkçı almanların Türklere saldırmasını engellemek için Türk gençleri kendi aralarında Örgüt kurmuşlar Alman Dazlaklara kan kusturuyorlardı(Kara panterler)Bu gençlere ulaşabilme imkanın olsa orayı dümdüz ederler... Bu arada koruma konusunda oldukça ciddiyim....Maç konusunda geçmiş olsun...Bir dahaki sefere İnşallah...Sen hakkını yargı önünde ararsın...
panzehir olay bitmistir macin galibi sensin.bunu sende biliyorsun. KARATE birseyi eklemeye unutmus:tek benden korkar kerata