Herkese merhaba acilll

Beyler 3.gün ketogenik diyet uyguluyorum neler ketosisten cikarıyor tamam karb çıkarıyor ama domateste cikariyormu? Veya fıstık ? Bu ikisini tükettim daha pek bir sonuç yok vücutta ilk günkü gibi şu atimida olmadı boşuna mı yapı yorum ?
Yağ 148
Protein 120
Karb 25
Yaş 16
Boy 178
Kilo 70
Yağ oranı 13-14 arası

Fıstık badem bunları abartmadan yemen lazım aldığın yağlar 148 gram ama ne kadarı doymamış ne kadarı doymuş makroları açarsan yardımcı olurum birde yağ olarak neleri kullanıyorsun hangi besinlerden elde ediyosun bu yağları

Fıstık badem bunları abartmadan yemen lazım aldığın yağlar 148 gram ama ne kadarı doymamış ne kadarı doymuş makroları açarsan yardımcı olurum birde yağ olarak neleri kullanıyorsun hangi besinlerden elde ediyosun bu yağları
Doymus yag nedir doymamis yag nedir?
Bu spora hangisinin yarari vardir hocam ?

H
Hocam ceviz,zeytinyağı,fıstık,Ton balığında azda olsa ayçiçek yağı var bunları kullanıyorum hocam.

Doymus yag nedir doymamis yag nedir?
Bu spora hangisinin yarari vardir hocam ?
Oda sıcaklığında katı olan yağlara “doymuş yağ” denilir. Hayvansal ürünlerinde bulunan veya bu ürünlerden yapılan yiyeceklerdeki yağlar bu grup içinde yer alır(yumurta sarısı,hindistan cevizi yağı,kümes hayvanları derisi,kakao yağı vs). Doymamış yağ ise oda sıcaklığında sıvı haldedirler ve büyük çoğunluğu bitkisel kaynaklıdır. Zeytin ve kanola yağları, kabuklu yemişler ( fındık, fıstık, ceviz), kabuklu yemiş yağları (yer fıstığı ve badem yağları) ve avokado gibi besinler tekli doymamış yağları içerir. Soğuk su balıklarında bol miktarda bu yağdan içerir.
Yağların vücut geliştirmedeki faydası ise ,yağ yakımı, hormonel düzen ( testosteron arttırır ) , A,D,E,K vitaminleri yağda çözünürler bu yüzden de yağ tüketiminden kaçınılmamalıdır.Vücut ağırlğı x 1 gram yağ alınmalıdır. Definasyon döneminde özellikle karbonhidrattan kısılıp yağ tüketimine yer verilmelidir (tabiki protein öncelikli her zaman). Tabi hepsini tek bir yağ asidinden karşılamayın %70 doymamış yağ , %30 doymuş yağ tüketin.

Unutmayın vücuda yağ sokmadan yağ yakımı olmaz.İYİ FORUMLAR...

H

Hocam ceviz,zeytinyağı,fıstık,Ton balığında azda olsa ayçiçek yağı var bunları kullanıyorum hocam.
Ton balığının yağını akıtarak yemeni tavsiye ederim ayçicek yağını tamamen kes kullanacağın yağlar zeytin yağı hindistan cevizi yağı hayvansal yağlar kanola yağı avokado gibi besinlerden temin edersen farkı görebilirsin fıstık badem ceviz bunlarıda içlerindeki karbonhidrat miktarına göre belli bir makroda tüketmeye özen göster sonuçta ketosis yapıyorsun ben ketosis denemiştim geçen yaz 0 karba indirmiştim sadece yağ ile besleniyordum çok zor oluyor maddi birikimin iyi olması lazım maddi birikimin iyi ise beslenmen de iyi olur ve psikolojin de bozulmaz bu diyet çok fena bişey psikolojini yerle bir eder adamın bütün gün yüzüm bembeyaz geziyodum çok sıkıntı karb almamakta sıkıntı vücut kimyasal fonksiyonları gerçekleştiremiyor karb az aldığın zaman testo düşüyor bu olayı biraz daha açardım ama yeri geldiğinde açarım

Oda sıcaklığında katı olan yağlara “doymuş yağ” denilir. Hayvansal ürünlerinde bulunan veya bu ürünlerden yapılan yiyeceklerdeki yağlar bu grup içinde yer alır(yumurta sarısı,hindistan cevizi yağı,kümes hayvanları derisi,kakao yağı vs). Doymamış yağ ise oda sıcaklığında sıvı haldedirler ve büyük çoğunluğu bitkisel kaynaklıdır. Zeytin ve kanola yağları, kabuklu yemişler ( fındık, fıstık, ceviz), kabuklu yemiş yağları (yer fıstığı ve badem yağları) ve avokado gibi besinler tekli doymamış yağları içerir. Soğuk su balıklarında bol miktarda bu yağdan içerir.
Yağların vücut geliştirmedeki faydası ise ,yağ yakımı, hormonel düzen ( testosteron arttırır ) , A,D,E,K vitaminleri yağda çözünürler bu yüzden de yağ tüketiminden kaçınılmamalıdır.Vücut ağırlğı x 1 gram yağ alınmalıdır. Definasyon döneminde özellikle karbonhidrattan kısılıp yağ tüketimine yer verilmelidir (tabiki protein öncelikli her zaman). Tabi hepsini tek bir yağ asidinden karşılamayın %70 doymamış yağ , %30 doymuş yağ tüketin.

Unutmayın vücuda yağ sokmadan yağ yakımı olmaz.İYİ FORUMLAR...
Tesekkur ederim bilgin icin

Back
Yukarı