Herkes Hayalindeki Vücudun Resmini Koysun :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eqo

Üye
Herkesin hayalinde bir vücud vardır. ( Herhangi bir manken,ünlü,bodyci ). Sizlerden bunu paylaşmanızı istiyeceğim :) BUYRUN..

Benim hayalimdeki ne az nede çok abartı ; Sean Faris

Eklentiler

• sean.faris.jpg
    sean.faris.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 427
taylor-lautner-290.jpg

taylor2.jpg

bu adamı hepiniz biliyorsunuzdur zaten Twilight'da oynuyor Taylor Lautner adamın vücut tam benim hayalimdeki vücut gayet fit ve güzel.

mark wahlberg - Ulaşmaya çalıştığım vücut. Disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ediyorum yaklaşık 3-4 aydır . 6-7 ay sonra bu vücuda yaklaşık bir vücut sahibi olucağımı düşünüyorum

MarkW3.jpg

mark wahlberg - Ulaşmaya çalıştığım vücut. Disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ediyorum yaklaşık 3-4 aydır . 6-7 ay sonra bu vücuda yaklaşık bir vücut sahibi olucağımı düşünüyorum

MarkW3.jpg

Gerçekten çok güzel vücutmuş thums: Benimde hedefim böyle birşey weightlifter

Birimiz yapsında fotosunu atsın xD ben ya bu yaz çıkarmış olcam bu vücudu yada diğer yaz kışın spor yapıyorum zaten buz gibi soğukta iyi gidiyor xD

Birimiz yapsında fotosunu atsın xD ben ya bu yaz çıkarmış olcam bu vücudu yada diğer yaz kışın spor yapıyorum zaten buz gibi soğukta iyi gidiyor xD

aynen yaza 9 ay var.. 9 ayda yapabildiğimi yapıp koyacağım buraya :).. zaten altyapı var hepimizde

van damme bu spora onun gibi olmak için başlamıştım çok yol katettim onun gibi olmak için biraz daha zamana ihtiyacım var :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:47 ----------

FRANK mcgrath onun gibi olamayacagı bilsemde onun fotolarına bakarak son dönemlerde çok motive oluyorum :D

Back
Yukarı