Hergün aynı kas çalışma

[/COLOR]Programımı şöyle yaptım.

1- Göğüs, arka kol

2- Karın, bacak

3- omuz,sırt, biceps

Perşembe dinlenme

Tekrardan başa dönücem. kardiyoyu hangi güne koyayım ve 5 set karın çalışıyorum şöyle düşünüyorum 5 set 7 de diğer 5 set 9 da olmak üzere 10 set düşünüyorum. Sadece 7 de 5 set mi çalışmalıyım yoksa 7 ve 9 da olmak üzere 10 set mi? Süperset yapıyorum bilginize

Not: Başka soru vardı ama onu çözdüm oyüzden başlık alakasız oldu

Forumu tam inçeleseydin sorunun cevabını bulurdun. Büyük kası aynı, gün başka bir büyük kas ile çalışma. Örneğin; Göğüs ve bisepsi, Omuz ve trisepsi, Sırt ve bacağı beraber çalış. Yani büyük kas olan göğüs, omuz ve sırtı beraber çalışma, bunlar büyük kaslardır.Göğüs ve omuz çalışması arasına dinlenme günü koy, yada o gün mide ve kardio yap.

Forumu tam inçeleseydin sorunun cevabını bulurdun. Büyük kası aynı, gün başka bir büyük kas ile çalışma. Örneğin; Göğüs ve bisepsi, Omuz ve trisepsi, Sırt ve bacağı beraber çalış. Yani büyük kas olan göğüs, omuz ve sırtı beraber çalışma, bunlar büyük kaslardır.Göğüs ve omuz çalışması arasına dinlenme günü koy, yada o gün mide ve kardio yap.

Programı değiştirdim

Bencede başlık ile konu içeriği alakasız olmuş..

Benim fikrim..cardio yu off günlerinde yap..o bahsettiğin 5-7-10 karambolünü anlamadım...

Bencede başlık ile konu içeriği alakasız olmuş..

Benim fikrim..cardio yu off günlerinde yap..o bahsettiğin 5-7-10 karambolünü anlamadım...

Başlıkla alakalı konu vardı ama değiştirdim ve orayada yazdım. 5 7 10 karambolu diye bir şey yok. 5 setmi yoksa 10 setmi yapıyım diye soruyorum. 1. 5 set 7 de 2. side 9 da olabilir mi diye soruyorum

Back
Yukarı