herbalife

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tan00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tan00

Üye
iyi gnler öncelikle bugün bir yer gördüm ücretsiz vucut anlizi diyordu, girdim içeri ölçtrdüm vs. vs adam benimle konuşmaya başladı ve yağ oranını hiç kas kaybetmeden hatta %1-%2 kas oranı arttırak yaklaşık %5 yağ oranın düşürebiliriz felan dedi bana inandırıcı gelmedi aslında ne bileyim ve sadece 2-3 kg kaybederek bunları yapacakmış %5 yağ oranı yakıcam ve 2-3 kg kaybedicem sadece eğer bu konuda bilgisi olanlar var mı yani bunların içtiği herbalife shake felan varmış onların zararı felan varmış yani bilgim yok bu konuda sizden bilgi istiyorum bilgisi olanları yardımcı olursa sevinirim[DOUBLEPOST=1483623768][/DOUBLEPOST]ve hepsi 1 ayda olucakmış

yok mu bilgisi olan bu içecek zararlı mıdır neyin nesidir yani benim anlattığıma göre biraz bilgisiz biri gibi kandırılıyor gibi durabilirim ama öyle zannetmeyin yani böyle şeylere inanmam ama ne bileyim sizdende bilgi almak istedim

Son düzenleme:
Benim arkadasim 2 ay kullandi ve bobrek tasi ameliyati oldu,doktor sebebin bu urun oldugunu soylemis,ayrica urun tamamen sacmalik

Back
Yukarı