her salondamı ilgisizler yoksa bizimkimi ilgisiz

başladıgımda 59dum şuan 63üm 4.ayımdayım hala ilk verdiği programı yapıyorum kolum 26dan 31e yükseldi ama yeni bi program istediğimde vermiyor adam internetten tanıştıgım arkadaşlara soruyorum bizimki her ay eksik bölgemize bakıyor ona göre hareketleri yeniliyor diyor vücut alışmazmı ben 4 aydır aynısını yapıyorum aklıma cok takılmaya başladı.siz ne düşünüyosunuz bu konuda? pcye geçince baştan belli yaptıgım programıda dipnot düşücem[DOUBLEPOST=1459074686][/DOUBLEPOST]
başladıgımda 59dum şuan 63üm 4.ayımdayım hala ilk verdiği programı yapıyorum kolum 26dan 31e yükseldi ama yeni bi program istediğimde vermiyor adam internetten tanıştıgım arkadaşlara soruyorum bizimki her ay eksik bölgemize bakıyor ona göre hareketleri yeniliyor diyor vücut alışmazmı ben 4 aydır aynısını yapıyorum aklıma cok takılmaya başladı.siz ne düşünüyosunuz bu konuda? pcye geçince baştan belli yaptıgım programıda dipnot düşücem

programım
http://i.hizliresim.com/LAl08b.jpg
http://i.hizliresim.com/4rjOWJ.jpg
http://i.hizliresim.com/bDVREG.jpg

Son düzenleme:
Her ay aynı programı veriyor olması bana da acayip geldi bir ay alıştırma programı vermesi diğer aylar değişmesi lazım gelişmeyen veya eksik kalan bölgelerine göre. Sen ısrarla değiştirmesini iste ya da gittiğin salondaki kişiler sor onlarında programları seninle aynı mı değil mi diye. Ve salon sahibinin gerçekten bu işle ilgilenip ilgilenmediğini de bir sor soruştur bu durumda fazla bir gelişme olacağını düşünmüyorum.

Her ay aynı programı veriyor olması bana da acayip geldi bir ay alıştırma programı vermesi diğer aylar değişmesi lazım gelişmeyen veya eksik kalan bölgelerine göre. Sen ısrarla değiştirmesini iste ya da gittiğin salondaki kişiler sor onlarında programları seninle aynı mı değil mi diye. Ve salon sahibinin gerçekten bu işle ilgilenip ilgilenmediğini de bir sor soruştur bu durumda fazla bir gelişme olacağını düşünmüyorum.
ya nasıl desem hani doğal vucut diye bişey vardırya köyde tarlada çalışmayla felan olur işte hocanın vücudu bilgisi vs hepsi buna uyuyor tek amacı salonu açıp para kazanmak salona 45 kilo zayıf biri geliyor onada bu programdan veriyor 80kilo adam geliyor onada aynısını veriyor çok istedim ama buna devam et deyip duruyor.4.ay için nasıl bi program yapmalıyım onuda bilmiyorum nevşehirde yaşıyorum alternatif bi salonda yok napıcam bilmiyorum

ya nasıl desem hani doğal vucut diye bişey vardırya köyde tarlada çalışmayla felan olur işte hocanın vücudu bilgisi vs hepsi buna uyuyor tek amacı salonu açıp para kazanmak salona 45 kilo zayıf biri geliyor onada bu programdan veriyor 80kilo adam geliyor onada aynısını veriyor çok istedim ama buna devam et deyip duruyor.4.ay için nasıl bi program yapmalıyım onuda bilmiyorum nevşehirde yaşıyorum alternatif bi salonda yok napıcam bilmiyorum
45 kg lık adamla 80 kg lık adamın programı neden farklı olsun ki

Şimdi senin dediğin olay 45 kg ve 80 kg olan kişiye aynı program vermesi ilk ay için normal gözle bakılabilir vücut ilk eğitime girecek bunun için ana hareketlere alışsın vb vb. Benim bir dönem gittiğim salon hocası 70 li yaşlardaydı oda kiloya göre farklı bir program veriyordu. Oda ilginç gelmişti bana daha birinci ay tek gün tüm vücut tarzı bir program 2. ayda süper set program vermişti. Hocanın antrenörlük belgesi falan var mı bir bak derim. Aklıma takıldı niye ısrarla aynı programa devam etmeni istiyor söylediği bir gerekçesi var mı ?

bizim hocamız çok iyi.sana şanssız ilgsiz hoca düşmüş.internette araştır bence. bizimki her ay farklı haraket veriyor.şoklamak için kasları.

Şimdi senin dediğin olay 45 kg ve 80 kg olan kişiye aynı program vermesi ilk ay için normal gözle bakılabilir vücut ilk eğitime girecek bunun için ana hareketlere alışsın vb vb. Benim bir dönem gittiğim salon hocası 70 li yaşlardaydı oda kiloya göre farklı bir program veriyordu. Oda ilginç gelmişti bana daha birinci ay tek gün tüm vücut tarzı bir program 2. ayda süper set program vermişti. Hocanın antrenörlük belgesi falan var mı bir bak derim. Aklıma takıldı niye ısrarla aynı programa devam etmeni istiyor söylediği bir gerekçesi var mı ?
hiç bir gerekçede göstermiyor anlayamadım gitti gecenlerde salon parasını verirkende 2 hafta sonra yeni hareket ekleyelim varolan programa dedi şaşırdım 2 hafta sonra gittim birazdaha devam et dei adamı spordan sogutuyorlar son çare olarak youtubedeki fitnessçıların programlarından denemeye geçicem artık

Öyle özel beslenme,antrenman programı ile çoğu hoca uğraşmaz zaten normal birşey.Beslenme programını kendi kilona göre makrolarını kalorini ayarlarsın.Tek gainerdan birşey bekleme.Antrenman programı içinde internette birçok antrenman programı mevcut özellikle işe yarayan antrenman programlarını deneyebilirsin.

Öyle özel beslenme,antrenman programı ile çoğu hoca uğraşmaz zaten normal birşey.Beslenme programını kendi kilona göre makrolarını kalorini ayarlarsın.Tek gainerdan birşey bekleme.Antrenman programı içinde internette birçok antrenman programı mevcut özellikle işe yarayan antrenman programlarını deneyebilirsin.
bakıyorum internetten yorumlara vs tepkisi nasıl olmuş umarım uygun bişey bulurum.

Örnek olarak compound hareketlere alışmak ve kuvvet arttırımı için 5x5 programını deneyebilirsin.Ve @elezar üstadın sayfasında bulunan kış ant. serisi programını uygulayablirsin.Bende uyguluyorum gayette memnunum
furkan abiyede sormuştum mailden ama bana uyarmı diye şüphede kalmıştım videolarını tekrar izleyip kararı vercem

hiç bir gerekçede göstermiyor anlayamadım gitti gecenlerde salon parasını verirkende 2 hafta sonra yeni hareket ekleyelim varolan programa dedi şaşırdım 2 hafta sonra gittim birazdaha devam et dei adamı spordan sogutuyorlar son çare olarak youtubedeki fitnessçıların programlarından denemeye geçicem artık
beslenme programı verdimi ?

Genelde salondaki hocalar beslenme programı vermezler he verenler var başıma geldi oda sabit herkese aynı program öyle kafasına göre internetten indiriyor onu sporcuya veriyor direk. Beslenme konusunda tavsiyem önce bir dahiliye doktoruna çık ve diyetisyen için kan tahlili yaptırmak istediğini söyle ve git yaptır. Tahlil sonuçlarını aldıktan sonra hangi şehirde isen artık sporcular için beslenmeden anlayan bir diyetisyene git ve ondan yardım iste ve her türlü bilginide ver yaş,okul saatleri, eline geçer maddi miktar, zaman vb vb. Youtube'den bakacağına burdakai forumdan araştırma yapabilirsin veya fırsatın varsa başka bir spor salonuna gidebilirsin. Ben uzun bir süre ara verdim bu yakınlarda tekrar başlayacağım misal fiyat ve ulaşım çok uygun olduğu için 70'lik dedenin salonuna gidicem :D

Takviye falan aldığını yazdığını gördüm şimdi ama bence hiç gerek yok kardeşim

Aylık değilde 6-8 haftalık periyotlarda program değiştirilmesi daha uygun.Ben 6 haftada bir programımı değiştiririm.Bizim burda salondaki hocalar genelde sallıyor çocukları :D partnerlerin felan programları ben oluşturuyorumda geçen bir amca yazık program vermemişler hareketler sırayla yapılmıyor mu diyor , ben 1 aydır geliyorum sırasız yapıyom kimse birşey demiyor dedi hocayla tartıştılar :D hocada yaşlı kendini üstün çıkarıyor.Salon yürütme işini , antrenörlük işini yapamıyan çok Türkiyemde

Aylık değilde 6-8 haftalık periyotlarda program değiştirilmesi daha uygun.Ben 6 haftada bir programımı değiştiririm.Bizim burda salondaki hocalar genelde sallıyor çocukları :D partnerlerin felan programları ben oluşturuyorumda geçen bir amca yazık program vermemişler hareketler sırayla yapılmıyor mu diyor , ben 1 aydır geliyorum sırasız yapıyom kimse birşey demiyor dedi hocayla tartıştılar :D hocada yaşlı kendini üstün çıkarıyor.Salon yürütme işini , antrenörlük işini yapamıyan çok Türkiyemde
heralde bu açma belgesini felan kolay alıyorlar bundan kaynaklı

Back
Yukarı