Her gun calisiyorum ?!

Ama hic yorgunluk hissetmiyorum acaba hissetmememe ragmen bi sorun olur mu ? Ya da programim mi hafif kaliyor olabilir ?

Kaslar çalışırken değil dinlenirken gelişir. Küçük kas gruplarını 48 büyük kas gruplarını ise 72 saat dinlendirmen gerekli. Her kas grubunu haftada bir gün çalıştırman yeterli olacaktır. Eğer antremanda ve sonrasında bir şey hissetmiyorsan kesinlikle hakkını vererek çalışmıyorsun demektir. Programını gözden geçirmen gerekli.

antrenman sonrasi yoruluyorum tabii ki de fakat sonraki gune kadar yorgun kalmiyorum arkadaslarim ikinci gune dayanamiyor ornegin

İstediğin kadar proteinli beslen tatlı ağrı olmassa olmazdır,elbet olur drop set dene yada programı biraz değiştir,farklılık yarat vücuduna.

İstediğin kadar proteinli beslen tatlı ağrı olmassa olmazdır,elbet olur drop set dene yada programı biraz değiştir,farklılık yarat vücuduna.
hocam 9. gün bugün ara vermedim daha , antrenmanda acayip zorlandım - plyometrics - ama sonrasında 5 dakika içinde yine çalışmamış gibiyim , yarın kol ve omuz çalışacağım ağırlığı 8 kiloya çıkarmayı düşünüyorum

Back
Yukarı