Her Gün Karın Kası Çalışmak ( ? )

Her gün karın kası çalışmak zararlı mıdır?
1 aylık bir süreç belirledim ve bu süreç boyunca her gün karın kası çalışmayı düşünüyorum. Bu sorun yaratır mı?

Her gun 1-2 farkli hareket yapsan bir sey olmaz bence ama ben mesela 1 gun iyice caistirip dinlendiriyorum oyle daha cok gelisim sagladim ama belki sende boylesi daha iyidir deneyerek gor :)

1 gün çalış bir gün mola vermen daha cerimli olur maksat spor yapmak dersen tabikide hergün yapabilirsin

deneyerek gör demeye gerek yok amerikayı tekrar keşfetmenin anlamı yok. hangi kas grubu olursa olsun büyük küçük farketmez en az 48 saat dinlendirmelisin. tabiki hakkını vererek çalıştırıyorsan. ha karın çalışmaktan kastın her gün 1 er dakika plank hareketiyse ondan bişey olmaz günde 2 çalış istersen.

1 ay boyunca her gün çalışmayı düşünüyorsan. 1 gün ağırlıklı ve az tekrar çalışıp, sonraki 3 gün ise günde 5-10 dk hızlı bir şekilde yüksek tekrarlı çalışabilirsin, sonra tekrar ağır bir antrenman bu şekilde 4'er günlük bloklar haline çalışmayı deneyebilirsin. Bir de eğer amacın karın kaslarını daha görünür hale getirmekse şu yazıya bir göz atmanı öneririm. https://www.bodyforumtr.com/threads/karın-kasları-3-basit-haraket-ile-harika-karın-kasları.139291/

Karın kası her gün çalışılır ama aç karna çalışılır :) sabah kalktığında aç karna egzersiz yapıp üstüne kahvaltını yapabilirsin

Back
Yukarı