Her bölge antrenmanından sonra barfiks çekmek zararlı mı yoksa yararı olur mu ?

poweer

Üye
Günde bir bölge çalışıp haftada 4 gün antrenman yapıyorum 2 haftada bir karın çalışıp 5e çıkarıyorum ama her bölgeden sonra 10 barfiks çekiyorum yararı ya da farklı bi bölgeden sonra sırt koltuk altı uyarıldığı için zararı olur mu ?

pzrts göğüs
salı sırt kanat
çarş dinlenme
perş omuz
cuma biceps triceps bilek
cumtrs dinlenme
pazar karın(bacak besleyemem üst küçülür diye şimdilik girmiyorum)

program piramit 10 8 6 4 karın hariç tabi.

Dostum öncelikle günde 2 adele çalıştırırsan bence cok daha duzenlı ve cok daha ıyı sonuclar alabılırsın. Yaygın olarak soyleyeyım ornek olarak;

göğüs - biceps
kanat - triceps
omuz - bacak
off
ve sonra bu döngüyü tekrar ettirebilirsin. Bu çalışma programı sana daha cok yarar saglar.

Evet arkadaş çok haklı hergün calisirsan o kadar kuculursun ki tam üçgen olursun. Ben neredeyse hergün barfiks çalışırım . 130 omuz çevresi var şimdi bende
Bahsettigim kas grubu omuzların değildi. Alaycı bir dille cevap vermene gerek yoktu. Sonuçta fikrimi beyan ettim. Fikir alışverişi yapıyoruz şurada

Kardeşim seni uzduysem özür dilerim asla öyle bir niyetim yoktu . Olaya biraz daha mizahi yaklasayim dedim ama sanırım seni kırdım biraz. Tekrar özür diliyorum.
Aslına bakarsan ben de omuzdan bahsetmiyorum barfiks ile sırt genisler . Ve gerçekten neredeyse hergün 1 set 2 set yaparım barfiksi faydasını da gördüm[DOUBLEPOST=1408613538][/DOUBLEPOST]Hergu
mesela göğüs çalıştım 10 dk sonra barfiks çekip çıksam?
Hergün her çalışmadan sonra yapma ama arada akşamları evinde bahce nde varsa bir set yap . Günübirlik gun asiri olabilir ve faydasını kesinlikle görürsün

Back
Yukarı