Evet arkadaş çok haklı hergün calisirsan o kadar kuculursun ki tam üçgen olursun. Ben neredeyse hergün barfiks çalışırım . 130 omuz çevresi var şimdi bendeKaslarını küçültürsün
Barfiksin zararlari iste.cok kuculmussunEvet arkadaş çok haklı hergün calisirsan o kadar kuculursun ki tam üçgen olursun. Ben neredeyse hergün barfiks çalışırım . 130 omuz çevresi var şimdi bende
Bahsettigim kas grubu omuzların değildi. Alaycı bir dille cevap vermene gerek yoktu. Sonuçta fikrimi beyan ettim. Fikir alışverişi yapıyoruz şuradaEvet arkadaş çok haklı hergün calisirsan o kadar kuculursun ki tam üçgen olursun. Ben neredeyse hergün barfiks çalışırım . 130 omuz çevresi var şimdi bende
Evet arkadaş çok haklı hergün calisirsan o kadar kuculursun ki tam üçgen olursun. Ben neredeyse hergün barfiks çalışırım . 130 omuz çevresi var şimdi bende
Hergün her çalışmadan sonra yapma ama arada akşamları evinde bahce nde varsa bir set yap . Günübirlik gun asiri olabilir ve faydasını kesinlikle görürsünmesela göğüs çalıştım 10 dk sonra barfiks çekip çıksam?