darkfather
Üye
Herkese merhabalar. Ben daha önce uzun aralıklar vererek 3 kere salona gittim lakin hiçbirinde devamlılık sağlayamadım maksimum 3 ay çalıştım. Ve zaten yaşım küçük 18 yaşındayım. 14 - 16 - 17 yaşlarımda gitmiştim. Son gittiğimde 3 ay çalıştım ve vücudum; özellikle göğüs kaslarım çok hoşuma gidiyordu.
Şu sıralar haliyle formdan düştüm bırakalı 1 sene oldu göğüsler düştü hafif göbek çıktı kol kasları belirginliğini kaybetti vesaire vesaire..
Gerek vakit kıtlığı gerek maddi olarak kendimi zora sokmamam için evde çalışmaya karar verdim.
Sadece Dumbbell setim, Bar'ım ve Barfix'im var. (Önemli:Sedyem yok)
Bu konuyu şu kaslarım hangi hareketi yaparsam gelişir bu kaslarım nasıl büyür diye sormak amacıyla açmıyorum bunlar zaten forumda mevcut..
Ben siz değerli arkadaşlardan ve büyüklerimden fikir almak amacındayım. Şu 3 bölgeyi elimdeki imkanlarla ne şekilde yaza bomba gibi hazırlayabilirim?
-Göğüs Kası
-Biceps
-Omuz
Şu an uyguladığım program:
- Şınav
- Dumbbell Curls
- Dumbbell Ön Kol
- Dumbbell:Yana Açma
- Dumbbell Sırta Press
- Dumbbell Bilek
------------------------------------------------
Doğru yolda mıyım ? Sıralama doğru mu ? Ve siz değerli üstadların eklemek istedikleri var mı ?
Şimdiden herkese teşekkürler
Şu sıralar haliyle formdan düştüm bırakalı 1 sene oldu göğüsler düştü hafif göbek çıktı kol kasları belirginliğini kaybetti vesaire vesaire..
Gerek vakit kıtlığı gerek maddi olarak kendimi zora sokmamam için evde çalışmaya karar verdim.
Sadece Dumbbell setim, Bar'ım ve Barfix'im var. (Önemli:Sedyem yok)
Bu konuyu şu kaslarım hangi hareketi yaparsam gelişir bu kaslarım nasıl büyür diye sormak amacıyla açmıyorum bunlar zaten forumda mevcut..
Ben siz değerli arkadaşlardan ve büyüklerimden fikir almak amacındayım. Şu 3 bölgeyi elimdeki imkanlarla ne şekilde yaza bomba gibi hazırlayabilirim?
-Göğüs Kası
-Biceps
-Omuz
Şu an uyguladığım program:
- Şınav
- Dumbbell Curls
- Dumbbell Ön Kol
- Dumbbell:Yana Açma
- Dumbbell Sırta Press
- Dumbbell Bilek
------------------------------------------------
Doğru yolda mıyım ? Sıralama doğru mu ? Ve siz değerli üstadların eklemek istedikleri var mı ?
Şimdiden herkese teşekkürler