Hem Küçültme Hem İrileştirme Nasıl Olur ?

Merhaba Arkadaşlar sizlere kendimde olan bi sorundan bahsetmek istiyorum. Ben 1.76 boyunda 79 kilo ağırlığında bir adamımım. 2 sene önceye kadar 113 kilo idim ama diyet ile ki bu diyet biraz aç kalmak ile oldu , neyse diyet ile 75 76 ya kadar düştüm. Fakat kilo vücudun üstünden gitti ve üst ve allta bir dengesizlik oldu. Üst taraf zayıf alt taraf özellikle kalça ve bacaklar çok yağlı .Şimdi ben spora başlayacağım zaten 1 haftadır diyet yapıyorum, fakat bu sefer diyeti akıllıca yani az ve sık sık yiyerek şeker cinsini az tüketip ara öğünlerde sütlü yulaf yiyorum. Sporda amacım üst tarafı biraz şişirmek alt taraftaki canavar kalça ve basenlerimide eritmek bunu nasıl yapabilirim.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. :D

sadece diyetle normal sonuç.. şişman bir armut zayıf bir armuda dönüşür haliyle.. yağ önce kalça ve belde depolanıp en son o bölgeyi terkediyor.. haliyle bu depolara sabotaj yapmanız gerek, sadece diyet yapıp aç kaldığınızda vücut kendini korumaya alıp yağ depolamaya devam ediyor.. doğru diyet, kardiyo ve ağırlık çalışmasıyla çözülecek sorun, forumda detayları mevcut..

Back
Yukarı