Hem göbek hem six pack :)

Selamun aleykum abiler ben 14 yaşındayım boyum 1.77 kilom 63 evde 8 kg ile göğüs yapıyorum dumbell press kolum 30 cm şunu sorcaktım günde ne kadar göğüs yapmam lazım set olarak ve kaç kere birde çalışma programı yaparsanız çok sevinirim abilerim şimdiden çok teşekkürler.
öncelikle yusuf vucut tipini belirtir misin ?(ektomorf,mezomorf,endomorf) ve anladigim kadariyla hacim istiyosun demi?

Media Tab 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sürekli yemek yediğinden midesi büyük body yapan ınsanların %90 ı boyledır zaten sürekli ye ye midesi büyür tabi 3 4 gün normal yemeye başlasın eski haline döneryani kısaca bodyci adamın şişkinliği diyebiliriz

abi hem hacim hemde güç olmasını istiyorum.
bende ektomorfum.Senin yapacagin kisa tekrarla yuksek agirlik kaldirmak.antrenman suren bir saati gecmesin.ve en onemlisi beslenmene dikkat et ve bol bol ye.vucut bolgelerini iki gune ayir.iki gun calis bir gun dinlen.(orn. 1- gogus triceps bacak 2-omuz sirt biceps) benden bu kadar yusuf fazla ayrinti yapamadim burasi yeri degil. konu forumda oldukca var arastirmani tavsiye ederim kolay gelsin...

bende ektomorfum.Senin yapacagin kisa tekrarla yuksek agirlik kaldirmak.antrenman suren bir saati gecmesin.ve en onemlisi beslenmene dikkat et ve bol bol ye.vucut bolgelerini iki gune ayir.iki gun calis bir gun dinlen.(orn. 1- gogus triceps bacak 2-omuz sirt biceps) benden bu kadar yusuf fazla ayrinti yapamadim burasi yeri degil. konu forumda oldukca var arastirmani tavsiye ederim kolay gelsin...
eyw abi kol göğüs omuz kanat hepsinde 3 set 12 tekrar yapıyorum iyimi sizce veya sizin öneriniz nelerdir

eyw abide günleri nasıl yapim mesela bugün yaptım antrenman g2 gün yap 2 gün dinlen dedinya abi onu diyom günleri hangi gün yapim sence[DOUBLEPOST=1403466675][/DOUBLEPOST]bide abi ben şimdi spor salonuna yazılcam ordada geliştircem kendimi :D abi güçlü olmak istiyorum napmam lazım bileğimi deviremesinler istiyorum zaten zor yıkıyolar ama[DOUBLEPOST=1403466949][/DOUBLEPOST]arkadaşlarla beraber hepimiz 14 yaşındayız gitcez 5 kişi
bide abi bu spora en yatkın vücut hangisi ektomorofmu benim olan yani nasıl gelişir bunlar iyi olurlarmı ?

Son düzenleme:
eyw abide günleri nasıl yapim mesela bugün yaptım antrenman g2 gün yap 2 gün dinlen dedinya abi onu diyom günleri hangi gün yapim sence[DOUBLEPOST=1403466675][/DOUBLEPOST]bide abi ben şimdi spor salonuna yazılcam ordada geliştircem kendimi :D abi güçlü olmak istiyorum napmam lazım bileğimi deviremesinler istiyorum zaten zor yıkıyolar ama[DOUBLEPOST=1403466949][/DOUBLEPOST]arkadaşlarla beraber hepimiz 14 yaşındayız gitcez 5 kişi
bide abi bu spora en yatkın vücut hangisi ektomorofmu benim olan yani nasıl gelişir bunlar iyi olurlarmı ?
yanlis anlamissin 2 gun yap bir gun dinlen.Spor salonuna yazilcaksan hocan halleder zaten.Merak etme her sey zamanla bide sen ektomorfsun yavas geliseceksin.Bu isteki anahtar sabir.Spora en yatkin vucut mezomorftur.ektomorf ciliz kas grubudur.cok zor yapilir ama yapilincada en estetik o durur.hicbir zaman pes etme.Ben asla pes etmedim ve sonuca nerdeyse ulastim.Hadi aslanim kolay gelsin.(ha bu arada her seyin basi besmele,sporada oyle basla )

Back
Yukarı