Mermiye el atmış gibi ki normal karşılarım. Bünyeye bakar mısıno eline ne oldu
Mermiye el atmış gibi ki normal karşılarım. Bünyeye bakar mısıno eline ne oldu
öncelikle yusuf vucut tipini belirtir misin ?(ektomorf,mezomorf,endomorf) ve anladigim kadariyla hacim istiyosun demi?Selamun aleykum abiler ben 14 yaşındayım boyum 1.77 kilom 63 evde 8 kg ile göğüs yapıyorum dumbell press kolum 30 cm şunu sorcaktım günde ne kadar göğüs yapmam lazım set olarak ve kaç kere birde çalışma programı yaparsanız çok sevinirim abilerim şimdiden çok teşekkürler.
Bence bunun gibileri takmamak lazım konumuzla alakasız bir yorum yapmış ve ayrıca foruma araştırsa bulabileceği bilgiler.öncelikle yusuf vucut tipini belirtir misin ?(ektomorf,mezomorf,endomorf) ve anladigim kadariyla hacim istiyosun demi?
Media Tab 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklisin .Benim de bi aralar cok ogrenmek istedigim bi konuydu o yuzden yaziyim dedim.Bence bunun gibileri takmamak lazım konumuzla alakasız bir yorum yapmış ve ayrıca foruma araştırsa bulabileceği bilgiler.
ektomorf abi benimöncelikle yusuf vucut tipini belirtir misin ?(ektomorf,mezomorf,endomorf) ve anladigim kadariyla hacim istiyosun demi?
Media Tab 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende ektomorfum.Senin yapacagin kisa tekrarla yuksek agirlik kaldirmak.antrenman suren bir saati gecmesin.ve en onemlisi beslenmene dikkat et ve bol bol ye.vucut bolgelerini iki gune ayir.iki gun calis bir gun dinlen.(orn. 1- gogus triceps bacak 2-omuz sirt biceps) benden bu kadar yusuf fazla ayrinti yapamadim burasi yeri degil. konu forumda oldukca var arastirmani tavsiye ederim kolay gelsin...abi hem hacim hemde güç olmasını istiyorum.
eyw abi kol göğüs omuz kanat hepsinde 3 set 12 tekrar yapıyorum iyimi sizce veya sizin öneriniz nelerdirbende ektomorfum.Senin yapacagin kisa tekrarla yuksek agirlik kaldirmak.antrenman suren bir saati gecmesin.ve en onemlisi beslenmene dikkat et ve bol bol ye.vucut bolgelerini iki gune ayir.iki gun calis bir gun dinlen.(orn. 1- gogus triceps bacak 2-omuz sirt biceps) benden bu kadar yusuf fazla ayrinti yapamadim burasi yeri degil. konu forumda oldukca var arastirmani tavsiye ederim kolay gelsin...
3 set 10 tekrardan yukari cikma(bacak ve karin haric )eyw abi kol göğüs omuz kanat hepsinde 3 set 12 tekrar yapıyorum iyimi sizce veya sizin öneriniz nelerdir
yanlis anlamissin 2 gun yap bir gun dinlen.Spor salonuna yazilcaksan hocan halleder zaten.Merak etme her sey zamanla bide sen ektomorfsun yavas geliseceksin.Bu isteki anahtar sabir.Spora en yatkin vucut mezomorftur.ektomorf ciliz kas grubudur.cok zor yapilir ama yapilincada en estetik o durur.hicbir zaman pes etme.Ben asla pes etmedim ve sonuca nerdeyse ulastim.Hadi aslanim kolay gelsin.(ha bu arada her seyin basi besmele,sporada oyle basla )eyw abide günleri nasıl yapim mesela bugün yaptım antrenman g2 gün yap 2 gün dinlen dedinya abi onu diyom günleri hangi gün yapim sence[DOUBLEPOST=1403466675][/DOUBLEPOST]bide abi ben şimdi spor salonuna yazılcam ordada geliştircem kendimiabi güçlü olmak istiyorum napmam lazım bileğimi deviremesinler istiyorum zaten zor yıkıyolar ama[DOUBLEPOST=1403466949][/DOUBLEPOST]arkadaşlarla beraber hepimiz 14 yaşındayız gitcez 5 kişi
bide abi bu spora en yatkın vücut hangisi ektomorofmu benim olan yani nasıl gelişir bunlar iyi olurlarmı ?