Helvaa

Arkadaşlar hergün helva yiyorum sabahları bazen akşamda acaba zararı olurmu karın kaslarımında belirgenleşmisini istiyorum bi yandanda

Helvanın 100 grında 90 gr a yakın karb var ve yüksek miktarda şeker,ben şahsen önermiyorum gereksiz.

Kalori sayıyorsan kalorine uyuyorsa ye.sabah nutella yiyerekde karın kasların belirginleşir(karın kası kalorik açıkla çıkar)(eğer yağdan gözükmüyorsa)ama günün bi kısmı aç kalman gerekebilir :D kalorisi baya yüksek(sağlık açısından konuşmuyorum)

Kalori sayıyorsan kalorine uyuyorsa ye.sabah nutella yiyerekde karın kasların belirginleşir(karın kası kalorik açıkla çıkar)(eğer yağdan gözükmüyorsa)ama günün bi kısmı aç kalman gerekebilir :D kalorisi baya yüksek(sağlık açısından konuşmuyorum)
Aga acıkcası 4-5 ay oldu kiloda almak istiyorum gömmek istiyorum sıkıntı karın kaslarıda degil olmasada olur ama saglıklı olurmu basitce

Aga acıkcası 4-5 ay oldu kiloda almak istiyorum gömmek istiyorum sıkıntı karın kaslarıda degil olmasada olur ama saglıklı olurmu basitce
Valla şeker sağlıklı olurmu bilmem.ama yağ açısından kalorisi uyuyorsa ye. Kilo almak için kalori girdisi>kalori çıktısı kilo vermek için kalori çıktısı >kalori girdisi .

Back
Yukarı