• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

hekimoglu, Yaş:17 Kilo:80 3. ay

hekimoglu, öncelikle başlık için teşekkürler... başlangıç için bence iyi... merak ettiim şeyler var... kilo vermek için diyet yaptın anladığım kadarıyla, bu diyet ve çalışmalar nelerdir? bir de nerede çalışıyorsun yani salonda profesyonelce mi yoksa evdemi?

Diyet dediğim şey, sabah bir kibrit kutusu peynir, öğlen meyve gibi can sıkıcı bişey değil :) Sadece vücudumun işine yarayacak şeyleri yemek :) Örneğin canım tatlı mı çekti yarım muzu light sütle içmek gibi :) Yani bol öğün yap, zaten annem doktor olduğu için iyi randıman aldım diyet işinden. Çalışmalar da FleXoR hocamızın programı evde çalışıyorum kendimce :)

Evde yapıyorsan antremanı, tavsiyem ağırlıksız olarak antreman yapman olabilir. Eğer ingilizcen varsa "menshealth.com" dan bir yığın ağırlıksız program bulabilirsin.

Çoğunlukla çeşit çeşit şınav ve mekik hareketleri ve birkaç dumbell hareketleri var ama oldukça işe yarıyor ;)

Ama işi büyütmek için spor salonu zorunlu bence.

Spor salonuna seneye başlıyorum. Bu sene sınav var.

FleXoR hocama ö.m yoluyla durumumu belirttim :) Ama ekleyeceğim.

diyetteymişsin kusura bakma okumamışım. şu halde 5 ile 10 arası kilo kaybından sonra asıl egzersızlerı ve programları uygulaman gerektiğini düşünüyorum. kondisyon onemli ama evde isen zaten yeterli yıkımı sağlayamayacağından dıyetli kardiyo ve hafif ağırlığa devam diyorum. karb. sıfır olması düşünülemez fazla azaltmanın uzun surede yan etkileri çok bariz.

bu vucut yağ yakarkende karb. istiyor unutma

diyetteymişsin kusura bakma okumamışım. şu halde 5 ile 10 arası kilo kaybından sonra asıl egzersızlerı ve programları uygulaman gerektiğini düşünüyorum. kondisyon onemli ama evde isen zaten yeterli yıkımı sağlayamayacağından dıyetli kardiyo ve hafif ağırlığa devam diyorum. karb. sıfır olması düşünülemez fazla azaltmanın uzun surede yan etkileri çok bariz.

bu vucut yağ yakarkende karb. istiyor unutma

3.5 ayda kg den kg ye düştüm, vücut kendini bırakmasın diye de body devam ettim. Önümüzdeki sene salona başlıyorum. O zamana kadar 75 kg ye düşmek hedefim. 1 yılda sadece 5 kg mi verilir demeyin :D, Bu sene sınav senesi ye iç otur gibi ama ben body ye hafiften devam etmeyi düşünüyorum :) Fazla da vermek istemiyorum artık eski kalıbımdan izler kalması lazım tanıyamıyo kimse şu an bile :D

3.5 ayda kg den kg ye düştüm, vücut kendini bırakmasın diye de body devam ettim. Önümüzdeki sene salona başlıyorum. O zamana kadar 75 kg ye düşmek hedefim. 1 yılda sadece 5 kg mi verilir demeyin :D, Bu sene sınav senesi ye iç otur gibi ama ben body ye hafiften devam etmeyi düşünüyorum :) Fazla da vermek istemiyorum artık eski kalıbımdan izler kalması lazım tanıyamıyo kimse şu an bile :D

mesajın eksik kaç kg den kaç kg ye düştün

Güncel....

Eksik olarak nitelendirilen resimleri koyarsan güncellemiş olursun :)

bizde senin yeni gelişmeleri bekliyoruz hekimoglu yalnız dikkat ettim hızlı bir giriş yapmıştın foruma, umarım aynı şekilde banlanmazsın :D şaka bir yana dikkat et derim bir kaç yerdeki yorumlarınla zıtlaşmaya başlamışsın aman diyeyim arkadaşın olarak görevini yapayım...

Mümkün olan en kısa zamanda ekleyeceğim yeni fotoları...

O zamana kadar yorum yapmıyorum konuya :)

off topic olacak ama imzan için yönetim adına teşk ediyorum.

sıralamayıda düzeltirsen sevnirim.

Benimde dikkatimi cekmıstı..Fabregas'ın ımzası hos olmus gercekten..thums:

Ben forumda bır konuda arkadasa arama butonunu kullan gereksız baslık acma dedım dıye kraldan cok kralcılık yapma dıye laf yemıstım alakasız yere..Fabregas'ın ımzasını gorse ne der acaba aynı arkadas..:D:D

Back
Yukarı