hedefimdeki ölçüler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

radyasyon35

Yeni Üye
merhaba spora baslayalı bir bucuk ay oldu suanki ölçülerim ve hedefimdeki ölçüleri yzacagım.

omuz 115
göğüs 95
bel 78
kol 31
kalça 95
bacak 52
baldır 32

hedefimdeki ölçülerde asagıda

omuz 130
göğüs 110
bel 80
kol 45
kalça 95
bacak 60
baldır 40

sizce hedefimdeki ölçüler nasıl? boy :187

kendine küçük hedefler koy ve öyle ilerle,45 cm kol öyle benim diyen vg'cinin sahip olacağı bişey değildir,hayalkırıklıkların büyük olur sonra...

kesintisiz antrenman düzeni, iyi bir beslenme,sürekli yeterli uyku..
2-3 seneye olabilir diyorum:)
ama ara vererek gidersen daha uzun sürebilir..

Yapılmayacak şeyler değil zor da olsa azim sıkı çalışma iyi beslenme ve sağlam dinlenme ile yapılmayacak şey yoktur

45 cm Kol Anatomiye Yatkındır Dostum Zaten Senin Genlerin Bunu karşılıyor mu bilemeyiz abartmaya gerek yok 31 kolu sen 35 yapsan yeridir cıvığını çıkarmayın

Arkadaşlar olmaz demeyin olur gayet de güzel olur..

Ben VG ye başladığımda yani 7 ay önce 32 cm kolum vardı.. Sağlam ve ağır bir program, iyi beslenme (günde 140-150gr protein) ve sağlam karbonhidrat alımıyla şuanda 40 Cm sağ , 39 cm sol kolum var. Tabi definasyonlu bir ölçü değil içinde illaki yağ ve su da var ama yine de 40 cm olmuş yani :)

Bundan sonra büyümesi daha yavaşlar illaki ama Eminim ki 4-5 aya kadar kollarımda 2 şer cm daha almış olurum..

Olmaz diye bir şey yok yani ; Çalışma,Azim,Beslenme = Başarı.

25-26 yaşına geldiğinde belki ulaşmış olursun başarılar şimdiden:)

biraz uzun oldu gibi sanki :) ben bu spora başlamadan önce kolum 36 idi , 15 ayım bitti ve kolum bugun itibari ile 40. yağlı bir vücudada sahip değilim. sıcakken ise üstüne 2 cm daha koy. beslenme, disiplin,doğru antreman ve sabır yeterlidir. Saygılar.

Son düzenleme:
benim kolum vg ye başlamadan çönce 33-32 di şimdi 40 sağ 39,5 sol soğuk.
söylemek istediğim şey çıtayı birden yukarı koyup hayal kırıklığı olmasın,sabır ve azimle zamanla tabiki olur..
ne kadar olacağıysa genetiğin ve azminle doğru orantılı olarak değişir;)

not:bu spora başlayıp ilk bi kaç ayda bırakanların belkide %90 ı ,böyle büyük hayallerle gelip bu işin kolay olmayacağını anlayınca gidenlerdendir;)

Arkadaşlar olmaz demeyin olur gayet de güzel olur..

Ben VG ye başladığımda yani 7 ay önce 32 cm kolum vardı.. Sağlam ve ağır bir program, iyi beslenme (günde 140-150gr protein) ve sağlam karbonhidrat alımıyla şuanda 40 Cm sağ , 39 cm sol kolum var. Tabi definasyonlu bir ölçü değil içinde illaki yağ ve su da var ama yine de 40 cm olmuş yani :)

Bundan sonra büyümesi daha yavaşlar illaki ama Eminim ki 4-5 aya kadar kollarımda 2 şer cm daha almış olurum..

Olmaz diye bir şey yok yani ; Çalışma,Azim,Beslenme = Başarı.

rica etsem bi resim alabilir miyim?

diğer ölçülerin yanında kolların çok iri kalır gibi geldi bana.40cm baldır zaten spor yapmayan sadece dışarda top oynayan 15 yaşındaki çocuklarda bile çıkıyor çok düşük.belinin ise sürekli değişmesi farklı zamanlarda ölçmen olabilir.mesela sabahları kalkar kalkmaz ölçersen pek farklı sonuçlar çıkmaz.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı