hazır sos olarak

Beyler çoğumuz bb ile ilgileniyoruz ve bunun içerisindeyiz, bu yaşam tarzına uygun olabilecek ne tür hazır soslar kullanıyorsunuz? kcal değerleri düşük , tuz ve şeker oranı abartı olmayan vede en önemlisi yağsız olarak kullandınız sosları söylerseniz bana çok yardımınız dokunur :)

calve hardal 100 gr kcal(şekersiz ama tuzlu) bir de barilla'nın domatesli 100 gr 60-70 kcal geçmeyen sosları var benim tolerans gösterebileceğim miktarda şekerli ve biraz da tuzlu.[DOUBLEPOST=1400605086][/DOUBLEPOST]100 gr 100 kcal calve hardalda yazmamışım

calve hardal 100 gr kcal(şekersiz ama tuzlu) bir de barilla'nın domatesli 100 gr 60-70 kcal geçmeyen sosları var benim tolerans gösterebileceğim miktarda şekerli ve biraz da tuzlu.[DOUBLEPOST=1400605086][/DOUBLEPOST]100 gr 100 kcal calve hardalda yazmamışım
barillanın domates sosunu nerden bulabılırım krdesım hardalla pek aram yok

barillanın domates sosunu nerden bulabılırım krdesım hardalla pek aram yok
Ben migrostan almıştım bu arada şimdi içindekiler ve besin değerlerine baktım
DOMATESLİ ve ACILI MAKARNA SOSU(arrabbiata) benim kullandığım bu ama birkaç çeşidi var.
içindekiler:%83.6 doğranmış domate,domates konsantiresi,ayçiçek yağı,tatlıbiber,sarımsak,tuz,maydonoz,şeker,%0.1acı biber
100gr
66 kcal
3,5 gr yağ
6 gr karb
1.5 gr protein

Ben migrostan almıştım bu arada şimdi içindekiler ve besin değerlerine baktım
DOMATESLİ ve ACILI MAKARNA SOSU(arrabbiata) benim kullandığım bu ama birkaç çeşidi var.
içindekiler:%83.6 doğranmış domate,domates konsantiresi,ayçiçek yağı,tatlıbiber,sarımsak,tuz,maydonoz,şeker,%0.1acı biber
100gr
66 kcal
3,5 gr yağ
6 gr karb
1.5 gr protein
saol kardeşim denicem kesinlikle

Back
Yukarı