HAYAYATTAKİ ŞANS ÜMİTLERİNDEN VAZGEÇTİM SADECE ADALET İSTİYORUM

Ölüm ha bugün ha yarın , her ne kadar kötü durumda olsamda hiçbirşeye sahip olmak istemiyorum çıkan sıkıntılarda hep kötüler kazanıyor üste çıkmak için ellerinden geleni yapıyor ben şansımı oldum olalı kaybettim sadece artık ben kazanmak istiyorum

Okulda insanlara kızabilirsiniz kız seversin k. olur öğretmen durduk yere dayak atar çeteler seni ezer tavsiyem kimseden yardım etme eğer kaldıramazsan bırakır açığa gidersin

şimdiye kadar öğretmenlerle aram hiç kızışmadı zaten öğretmenler hep benim gibileri haksız yaparlar onların tarafından herşey çok basit geliyor çünkü biraz da o sebeblerden belki kendimi savunmaya kalkışmadım . Nefret ediyorum zaten şu kuldanda ortamlarındanda okula olan nefretimden ders çalışmadım kötü liseyede düştüm açığa gircemde bu aile ve sosyal hayatta sıkıntılar başlıcak sıkıntılar olunca insan diğer şeyleri düşünemez bile 1 giderim 2 giderim 3. de açık öğret felan düşünmem bile

şimdiye kadar öğretmenlerle aram hiç kızışmadı zaten öğretmenler hep benim gibileri haksız yaparlar onların tarafından herşey çok basit geliyor çünkü . Nefret ediyorum zaten şu kuldanda ortamlarındanda okula olan nefretimden ders çalışmadım kötü liseyede düştüm açığa gircemde bu aile ve sosyal hayatta sıkıntılar başlıcak sıkıntılar olunca insan diğer şeyleri düşünemez bile 1 giderim 2 giderim 3. de açık öğret felan düşünmem bile

Aynen dostum 8 de bıraktım okulu bütün sene gitmedim geçtim sınfı 2 sene bekledim liseye gidim dedim ordada sinirlerime hakim olamadım bıraktım açıktan okuyorum pişman değilim

herkez açık , açık deyip duruyor acaba kaçkişi mühendis oldu . orta okulu arka sıralarda durarak geçirdim lisede kalma gibi bir ihtimalim olmasın diye son günler çalışıyorum meslekteyim şuan iyi alana girmeye çalışıyorum yoksa seneye olacaklar belli çünkü okul fırlamadan geçilmiyor yere tükürerek oksijen israfı yapan insan görmek istemiyorum

Back
Yukarı