Hayat sen ne çabuk harcadın beni ... Bu nasıl hayattır .bi yüzüm gülmedi

Bu Genellemeler uzayıp gider, düşüncesindeyim,herkezin kendine göre dertleri sıkıntıları var herkeze göre bu büyüktür.kimse kimse için, ufacık şeyler ya da ne büyük birşey diyemez. ama şunu söyleyeyim. sayın üye, öncelikle yazdığın yazıları beğenmedim. şahıslara hitap şeklin saygısızca, öncelikle saygın olmayı dene, saygı duyulursun. ikincisi kız konusunda yardımcı olamayacağım kendi içinde halletmen gereken birşey, ikincisi, müzik konusu beyin etkilendiği en önemli şeylerden biridir, arabesk dinliyorsun ona göre beyin fonksiyonu çalışır, sentezler sabah mutsuz başlarsın halen duygu yüklü olduğundan, boyuna gelince, uzar diye düşünüyorum, ama çok fazla değil. unutmaki dert ettiğin şeyler, sadece bir bulut siması, hepsi gelip geçicektir. eğer mutlu olmak istiyorsan, görsel ve işitsel yaşa, etrafına bak gör duy ve kendine endesklen eminim değişicektir, düşüncelerin.

Şu arabesk damar şarkılardan ne anlıyorlar anlamıyorum.
Zevktir tamam ona bir şey demiyorum ama en ufak sorunda bunu dinliyorsun ve kendini daha çok üzüyorsun hareketli şarkılar açılması daha mantıklı bence.

merhaba arkadaşlar abiler ... biraz kendimden bahsediyim ben 1.73 boyun da 65 kiloda 17 yaşında bir gencim . iki bucuk aydır vücut geliştirme yapıyorum gelişimin şimdilik güzel . salondaki arkadaşlar ve büyüklerde beğeniyolar . Şimdi gelelim asıl konuya değil ! Asıl konulara ... Dert bir değil ki . öncelikle boyum uzamıyor ya 1.73 te kaldık kardeşim ya , babam 1.80 annem 1.65 . ben daha uzarmıyım ? ama uyku düzenim yok geç yatıyorum ama beslenmem gayet yerinde . Ve birde sevdiğim bir kız varki yolda gördüğümde bile alıp onu içime basasım geliyor göz göze geliyoruz merhaba diyorum öyle bir merhaba diyorki içim parçalanıyorr..... ulan ağlayacam ya . arkadaş onun adını ağzıma alıorm sonra rüyamda görüyorum hayaller dünyasında yaşasanda hiç çıkmasa aklından baran diyorum . Oğlum diyorum sen kim o kim sonra müslüm baba dan açıyorum açıyorum bi parça

Adın düşmesede benim dilimde
Seni unutmaya çalışacağım
Kalbim titresede hep hasretinle
Sensiz yaşamaya alışacağım ( sonra dinlerim müslüm babamı yer bitiririm kendimi )

Millete bakıyorum hayat onlara güzel valla ... adam yiyo içiyo gezio yüzündende gülücük eksik olmuyo be kardeşim , ama benim yüzümdede bir damla gülücük mumla aranıyo . Dertler yumağı olmusuz kardeşim ya . derslerim iyiydi tersine döndü . Artık valla bıktım , yani ne bende eksik olan anlamadım . hayattan zevk alamaz tat olamaz oldum kitap okudum onlarda ağrı kesici gibi kısa bir süre idare ediyor sonrada 'hadi koçum benden bu kadar ' diyo gidio . Ne yapacağımı şaşırdım kaldım bıktım , bittim ... lan ne talihsizim ya hayat beni tüketti ya . Biliyorum okumaktan baska sansım yok ha okurum o konuda şüphem yok ama ben hayattan tat alamadıktan sonra mutlu olamadıktan sonra neyin anlamı var ? Bana bir yardımcı olun ne yapayım ne ediyim ? Kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle sporseverler ...

Mesajı okuduğumdan beri gülüyorum :D Yanlış anlama dalga geçmiyorum ama gülesim geliyor.(bir nevi tebessüm) Biraz da lisedeki halimi hatırladım ondandır belki :D Özellikle Müslüm Gürses kısmı. Teneffüste hep iç karartıcı şeyler açılırdı bizim sınıfta zaten hayattan soğumuşum :D Gülmekten mesajı tamamlayamıyorum :D

Aynur Haşhaş - Doldur Meyhaneci Bunu dinlemeni tavsiye ederim.

Sizene birader sizin işin burda adamla dalga geçmek mi ?Çocuk burda duygularını yansıtmış size güvendiği için nasıl kurtulurum demiş ama siz yok böyle şarkı dinleyenlerden nefret ederim,baban seni dövsün rahatlarsın felan.Kardeşim adama yardım edeceğinize adamın derdini artırmayın ya çözüm bulmaya çalışın yada yok onu dövdüm yok baban seni dövsün nesiniz siz yok adres alacağım ayıptır be klavye şövalyeliği yapmasın burada kimse

Sizene birader sizin işin burda adamla dalga geçmek mi ?Çocuk burda duygularını yansıtmış size güvendiği için nasıl kurtulurum demiş ama siz yok böyle şarkı dinleyenlerden nefret ederim,baban seni dövsün rahatlarsın felan.Kardeşim adama yardım edeceğinize adamın derdini artırmayın ya çözüm bulmaya çalışın yada yok onu dövdüm yok baban seni dövsün nesiniz siz yok adres alacağım ayıptır be klavye şövalyeliği yapmasın burada kimse

ben klavye delikanlılığı yapmam ben atıp tutsaydım benchte 120 basıyom filan sallardım ayrıca atıp tutunca bana ödül vermiyolarki burda.
Tamam güvendiği için yazmış herkesin sorunu var ama bu o kadar büyük sorunmuş gibi yazıyor ki ölüm kalım meselesi sancak görende.
Tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum ben asla klavye artisliği yapmam benden büyüklere ve küçüklere saygı duyarım o kişiye karşı bir hatam olmuşsa özür dilerim suç bendeyse eğer ama asla ben burda büyüklerime karşı yok kardeşim birader dostum gibi laflar kullanmam, istesem ben burada 24-25 yaşında olanlara yazarım kardeşim birader benim şuan yazmama kim engel olabilir ? Ben durduk yere kavga başlatmam ama gelmiş kendisi dalaşıyor bende oradan yazmakla olmadığını belirtmek istiyorum sorunu varsa özelden ev adresine kadar veririm.
Ayrıca sen kaç yaşındasın ki birader yazabiliyorsun burada herkese !!!!

Tamam Caner Bunu Diyorsun Iyi Hosda Baban Seni Dövsun Falan Diyenlere Laf Söyluyorsun , Ondan Sonra Gidip MK#7`nin Yazdigi Yaziyi Begeniyorsun Biraz Ironik Degil mi?

Çoğu yerde karşımıza çıkar böyle şeyler açıklama yapılır eleştiri yapılır hatta içten içe tehdit içerikli laflardan sonra teşekkür eder ve konuşmasını bitirir bazı insanlar.Bazen kendisi hakkında eleştiri yapan insanlara(yani kendi yorumunu beğenmeyen insanlara karşı teşekkür mesajıyla başlar çoğu eğitimli insan) teşekkür eder ve konuşmasını yapar .Ben MK#7` arkadaşımızın yazdığı yazıya teşekkür ettim bu onu beğendiğim anlamına gelmez iğneyi önce kendimize batıralım teşekkür etmekle beğenmeyi aynı kefeye koyup laf sokmaya çalışmadan önce kendine sordun mu asıl ironiklik teşekkür ve beğenmeyi bir tutmaktadır diye?

öncelikle şöyle başlıyayım önemli olan yaş değil olgunluktur ec0 yaşa bu kadar kafayı takmamak gerek sende bilirsin ki yaş demek güç demek değil yani yaş demek otorite demek değil aile dışındaki her yerde ben kendimden büyük insanlarada birader derim ve bugüne kadar hiç karşı çıkan olmadı şimdi yüz yüze görüştüğüm bunca insandan herhangi ters bi laf işitmemişken senden böyle ünlemli sert bir tavır görmek heleki sanal alemde bana çok boş geliyo ben 18 yaşındayım ama sana şunu söyliyeyim tekrar yaşa bu kadar kafayı takma birader

Son düzenleme:
ne kadar yardımcı oldun bilemezsin . insan olan konusurz ne tokatı ne hali

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:01 ----------

hepsini dövdün zor olmadı heee :D :D vay be dünyayı kurtaran adamın oğlu seni ne büyük iş yapmıssın vayyyyt be :D eğer sen bu sporu adam dövmek için yapıosan bırak senin yaptıgın sporun ben ..... tamam mı benim artis kardeşim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:04 ----------

yaşın belki benden büyük olabilir onun için abi diyerek başlıcam . görüyorum ki cogunuz dayaklık vs yazıyorsunuz siz demekki bu sporu dayak atmak bişiler ıspatlamak için yapıorsunuz acıyorum ya size valla :D :D ne saçma bi adammıssın sen ya gelde döv kardeşim sen döversin ya herkezi :D burda herkez kral . efendice yardımcı olacaksan konuş ben sana adam gibi İNSAN GİBİ (SENDE OLMAYAN ÖZELLİK) ANLATMISIM DERDİMİ !

Belki verilen tepkiler doğru olmaya bilir . Bunlar sana göre dert de olabilir . Ama böyle hiddeti gerektirmez ki .

Aynı yaştayız aşağı yukarı . Şükürler olsun aklımız da yerinde . İkimizde düşünebilen sağlıklı bireyleriz .

Bundan sanıyorum 2-3 gün önce gazetede okudugum bir haberi yansıtmak istedim sana , yaşadıgın hayatın degerini anla diye .

Bir albaydı sanırım , tam hatırlayamıyorum . Fiziksel engelli bir oğlu , okutmak zorunda oldugu bir kızı ve çeşitli bankalara binlerce lira borcu olan bir albay .

Adam içinde bulundugu durumun yükünü daha fazla kaldıramayıp bir sabah kendi silahıyla önce karısına ve cocuklarına , daha sonra kendi başına bir el ateş ederek intihar etti .

Gazeteler olayı '' cinnet '' olarak yorumladılar . Yanılıyorlardı

Adamın yaşadıgı hayat ona fazla - senin değiminle - '' dertli '' gelip kurtuluş yolunu ölümde bulmuştu . Hemde psikolojik bir problem olan '' cinnet '' yerine üzüntüler içerisinde .

Demek istediğim de şudur ki , daha hamsın kardeşim . Hemde çok ham . Olgunlaşman için yanman gerek , hemde çok yanman ...

bende böyle oldum bi aralar.
bi kzı sevdim ama ben sevdim
uyguladğım bir yöntem vardı:s*kt*r et

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:00 ----------

body e başlayınca düzeldim
spor yapmak iyi geldi

aynen dostum hayat bi yüzümüze gülm..... şaka şaka :D :D arada banada oluyor böyle şeyler herkese olur takma kafana boşver gitsin :D

bu yaslarda olur ole seyler pek kafaya takılcak dertler degıl bunlar

boyun oldukca ıyı daha da uzar merak etme

kızlarıda bosver bırı gelır bırı gıder takma yanı

ole dertlenmeye de gerke yok bosver yasın genc gez eglen bu yasta

arabeskıde eger sevıyorsan dınle ama ole karamsar olmak ıcın dınleme . bole yabancı harektklı seyler dınle dans et cos bu yasta :)

bu yasta san dert gelır bole seyler ama gercekten dert degıl

bak ben gecen gun bızım markete telefon actım neys ebıkac bısey ıstedım adam dedı cocugu yollarım neyse aradan 20 dk gectı ( market bıraz uzak eve sıte ıcınde cunku benım ev ) ama hava nasıl ıstanbulun en soguk gunlerınden bırı ve aksam saat gece 11 falan actım kapıyı bı cocuk bole 15 yasında bı baktım ustunde ınceck bır hırka altında da bır t-shırt dedım oglum bu ne bole bak usutursun cıks olcam dıye falan takıldım aldım posetlerı cocuk dondu abı ustumdekılerı bakkal abı verdı benım evım yok bakkalda yatıyorum ben dedı gıttı . o an dalga gecıor sandım 3 gun once gıdıp sordumm bakkala dogru abı dedı ole yanı durum ıs verdım karın tokluguna calısyor yanımda kımsesı yok sokak cocuguydu dedı . dun alısverıse cıkmıstık kız arkadasımla ustume bı gomlek aldım fıyatına baktım dedım ulan sen bunu hıc dusunmedne alıcaksın ama bak o cocuk kıs gunu t-shıtle gezıcek gıttım bakkla aldım cougu goturdum alısverıse ne ısterse aldım paltosundan ayakkabısına kadar yemek de yedırdım braktım bakkala ole ıcten tesekkur ettıkı dedım ıyıkı ılk kez ıyılık yaptın

anlıcagın sneın benım dert dedıgımız seyler dert degıl gzule kardesım o anlık gecıcı seyelr bu dunyada cpok buyuk dertler var

bak ac degılsın acıkta degılsın spora bıle gıdıyorsun okulunda var saglıgında yerınde bunun gerısı dert dgeıl unut gıtsın :)

abi cok teşekkür ederim . halime şükrediyorum artık .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:31 ----------

Belki verilen tepkiler doğru olmaya bilir . Bunlar sana göre dert de olabilir . Ama böyle hiddeti gerektirmez ki .

Aynı yaştayız aşağı yukarı . Şükürler olsun aklımız da yerinde . İkimizde düşünebilen sağlıklı bireyleriz .

Bundan sanıyorum 2-3 gün önce gazetede okudugum bir haberi yansıtmak istedim sana , yaşadıgın hayatın degerini anla diye .

Bir albaydı sanırım , tam hatırlayamıyorum . Fiziksel engelli bir oğlu , okutmak zorunda oldugu bir kızı ve çeşitli bankalara binlerce lira borcu olan bir albay .

Adam içinde bulundugu durumun yükünü daha fazla kaldıramayıp bir sabah kendi silahıyla önce karısına ve cocuklarına , daha sonra kendi başına bir el ateş ederek intihar etti .

Gazeteler olayı '' cinnet '' olarak yorumladılar . Yanılıyorlardı

Adamın yaşadıgı hayat ona fazla - senin değiminle - '' dertli '' gelip kurtuluş yolunu ölümde bulmuştu . Hemde psikolojik bir problem olan '' cinnet '' yerine üzüntüler içerisinde .

Demek istediğim de şudur ki , daha hamsın kardeşim . Hemde çok ham . Olgunlaşman için yanman gerek , hemde çok yanman ...

teşekkür edrim kardeşim benim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:35 ----------

O durumda elimden gelen şeyi bende yapardım ama pazarda dilenciler duruyor ayağı sakat numara yapıyor ne hikmetse pazara polis gelince dilenci kayboluyor kaşla göz arasında.
Dilenciyi para sayarken gördüm çarşının ortasında ama o sıra kimse geçmiyordu fazla 4-5 kişi filan geçtim yanından paralara bir baktım dilencide ne para varmış be dedim.
rahat o destede 3.000 tl çıkar çok rahat

kardeşim benim canımı sıkma ! daha fazla bu yazının altına yorum yapma ! tamam mı ! dayak konusuna gelince oraya girersek hiç cıkamayız . efendice yorum yapacaksan yap . bura gövde gösterisi yeri deil . yok aska inanmak , sınıfta dövdüm beni zorlamadı . canımı sıkma . el elden üstündür bunu da unutma tmm mı ? yorum atma bidaha;)

Ben sana anlatamadım sanırım ben burada hava yapsam olmayan şeyleri yazsam şöyle vücudum var benchte şu kadar kaldırıyom yazar doldururdum her yerde hava atardım benim diğer mesajlarımda kim benim kaç kg kaldırdığımı bilir.
Senin meseleye gelelim istediğim yere yorum atarım forum kurallarına senden daha iyi uyuyorum.
Son kez yazıyorum küçüklerle uğraşmam heleki klavye delikanlılığı yapanlarla.
Eğer hala büyüklerine saygısızlık edeceksen yorum atma özelime gel diğer yorumada belirttim.
Haline şükrettiğin çok belli.
Millet 3 kuruş ekmek parası için sabahtan akşama kadar çalışsın sen o yaşta baba parasınla gez sonra of boyum uzamıyor vs vs. diye söylen.
Ben senden küçükkende ve şuanda hala çalışıyorum.
Uyku düzenim yok diyorsun dışarda gezeceğine veya bilgisayar başında duracağına bu saatte yatıp uyusana.

sözlük bana karı bul ekolünden bir arkadaş. BDYFRMTR bana karı bul!

bence git kiza acil

Bende birini seviyorum mesela onla aram kötu ise hersey kötu gidiyor

En guzeli kiza acilman

Back
Yukarı