merhaba arkadaşlar abiler ... biraz kendimden bahsediyim ben 1.73 boyun da 65 kiloda 17 yaşında bir gencim . iki bucuk aydır vücut geliştirme yapıyorum gelişimin şimdilik güzel . salondaki arkadaşlar ve büyüklerde beğeniyolar . Şimdi gelelim asıl konuya değil ! Asıl konulara ... Dert bir değil ki . öncelikle boyum uzamıyor ya 1.73 te kaldık kardeşim ya , babam 1.80 annem 1.65 . ben daha uzarmıyım ? ama uyku düzenim yok geç yatıyorum ama beslenmem gayet yerinde . Ve birde sevdiğim bir kız varki yolda gördüğümde bile alıp onu içime basasım geliyor göz göze geliyoruz merhaba diyorum öyle bir merhaba diyorki içim parçalanıyorr..... ulan ağlayacam ya . arkadaş onun adını ağzıma alıorm sonra rüyamda görüyorum hayaller dünyasında yaşasanda hiç çıkmasa aklından baran diyorum . Oğlum diyorum sen kim o kim sonra müslüm baba dan açıyorum açıyorum bi parça
Adın düşmesede benim dilimde
Seni unutmaya çalışacağım
Kalbim titresede hep hasretinle
Sensiz yaşamaya alışacağım ( sonra dinlerim müslüm babamı yer bitiririm kendimi )
Millete bakıyorum hayat onlara güzel valla ... adam yiyo içiyo gezio yüzündende gülücük eksik olmuyo be kardeşim , ama benim yüzümdede bir damla gülücük mumla aranıyo . Dertler yumağı olmusuz kardeşim ya . derslerim iyiydi tersine döndü . Artık valla bıktım , yani ne bende eksik olan anlamadım . hayattan zevk alamaz tat olamaz oldum kitap okudum onlarda ağrı kesici gibi kısa bir süre idare ediyor sonrada 'hadi koçum benden bu kadar ' diyo gidio . Ne yapacağımı şaşırdım kaldım bıktım , bittim ... lan ne talihsizim ya hayat beni tüketti ya . Biliyorum okumaktan baska sansım yok ha okurum o konuda şüphem yok ama ben hayattan tat alamadıktan sonra mutlu olamadıktan sonra neyin anlamı var ? Bana bir yardımcı olun ne yapayım ne ediyim ? Kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle sporseverler ...
Adın düşmesede benim dilimde
Seni unutmaya çalışacağım
Kalbim titresede hep hasretinle
Sensiz yaşamaya alışacağım ( sonra dinlerim müslüm babamı yer bitiririm kendimi )
Millete bakıyorum hayat onlara güzel valla ... adam yiyo içiyo gezio yüzündende gülücük eksik olmuyo be kardeşim , ama benim yüzümdede bir damla gülücük mumla aranıyo . Dertler yumağı olmusuz kardeşim ya . derslerim iyiydi tersine döndü . Artık valla bıktım , yani ne bende eksik olan anlamadım . hayattan zevk alamaz tat olamaz oldum kitap okudum onlarda ağrı kesici gibi kısa bir süre idare ediyor sonrada 'hadi koçum benden bu kadar ' diyo gidio . Ne yapacağımı şaşırdım kaldım bıktım , bittim ... lan ne talihsizim ya hayat beni tüketti ya . Biliyorum okumaktan baska sansım yok ha okurum o konuda şüphem yok ama ben hayattan tat alamadıktan sonra mutlu olamadıktan sonra neyin anlamı var ? Bana bir yardımcı olun ne yapayım ne ediyim ? Kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle sporseverler ...