öncelikle merhaba ben 18 yaşında olan yetişkin bir gencim sizlere geçmişimden söz edecegim 6 yaşımdan 15 yaşıma kadar kilolu oldugum ıcın sureklı hor görüldüm kimseye birşey diyemedim hep 2. planda idim sürekli ezildim ve aptal muamelesi gördüm 12 yaşımda pskolojık tedavı gordum ailem sorunlu bı aıle idi kilolu olmak bana cok koyuyordu hiç sevgilim olmuyordu benım yasımdakıler el ele tutuşurken veya bu konular hakkında konusurken sureklı boynumu buken bır insan idim yaş 15 oldu değişen birşey yine olmadı aşka inanmıyordum kendımı böyle avutuyordum insanların suratıma bakıp ıgrenc veya tipsiz demeleri günden güne kahredip hayattan sogutuyordu benı buna yönelerek sürekli şiirler ve didaktik sözler yazmaya başladım 2.5 yıl oldu kendımıde gelistirdim hayalperest oldum müzik ile ezilmiş duygularımı motive ettim fakat bir yere kadar fayda etti liseye gectıgımde arkadas ortamı standart ıdı ama kızlar ıle aram ıyı olamıyordu nedeni dil veyatta konusma uslubu degıl sırf dış görünüşüm aynalara küskündüm iyice bıkmıstım özgüvenimi yitirdim en az 20 kere dıyet yapmayı denedım olmadı ve yaşım 17 ye geldı yaz ayı yaklaştı değişme zamanı o kadar hırslıydımki gözüm hiçbir şeyi görmuyordu 4 ayda 115 kilodan 75 kıloya dustum .. dıyet konusunda bılgım yoktu kaslarımı yıtırmıstım kımse tanımamıstı benı gorunce sasırıp tebrık ettıler 4.5 saat 15 kılometre oruclu aç ve susuz yuruyus yapıyordum deli değildim ama birşeyi kafaya takınca yapmazsam hayatım mahfolur içgüdüsü yatarıyordu benliğimde fakat bana cok zarara maal oldu 1 sene hayatım berbat oldu abur cubura dadandım gunluk 10 20 30 tl abur cubura verıp kusuyordum hastalanmıstım yıyordum ağlıyordum kendıme mukayyet olamıyordum 1 sene böyle surdu ve 75 kılodan 100 e cıktı yaş 18 oldu ve herşeyı boşverdım ama geçmişim yine bırakmadı aşık oldum yeteneklerımı gelıstırdım fakat beden olayı herzaman engeldi yoluma tekrar tekrar yapmaya calısdım dıyetı yıne olmadı yıne olmadı cok dua ettım aşırı çok yalvardım yakardım ama bılıyordum sadece sabır ve zamanın geleceği günü bekledim ve 3 ay tatile girdim hayatımda adam gibi vg yapmamıs bır ınsanım ama sımdı gunde 1 saat cardıo 20 dk agırlık calısıyorum nedenmi söyleyeyim .. ınsanların iç görünüşlerine dış görünüşten önem verdiklerinin safsata ve yalan oldgunu meydana cıkarmak ve gerçeği göstermek için sağlığım için spor yapıyorsam namert im insanın başka hedefi olmalı bu yaşımda ne yeşem yıne nefes alıyorum dusuncesıyle sağlığa önem vermıyordum ama artık geçmısımı umursamamaya başladım ağladığım gunlerı geride bırakıp aletlerime sarılarak ileriye yürümeye başladım senelerce pskolojık tedavı gorerek dengesiz manyak ve deli sıfatları edindim aslında hiçbir zaman bu sıfatları haketmedım ben spor yapmıyorum hayallerimi yaşatıyorum aslında spor bu durumun bahanesi herzaman sporu cok seven bır ınsan degılım ama bu durumdan artık kurtulmak ıstıyorum kurtulucamda .. yapmazsam gün geçtikce acıya ve hüzüne boğuluyorum soguyorum herşeyden daral gelıyor spor ve ilahi güç aydınlıktır .. Allahın taktiri ile 75 kiloya tekrardan geri dönecem .. bu arada 100 kilodan 90 a düştüm vicudum iyi gelişmeye başladı hedef 80 kilo ondan sonra beyaz sayfalarımda ben sınayacam insanları.. beni dinlediğiniz için teşekkür ederim