BlueStahli
Üye
herkes hayatında başına gelen en komik olayı yazsın biraz da gülelim 

Lisedeyken bayan ingilizce hocası ile konuşurken kendi yaptıgım espriye gülmem sonucu nezlenin azizliğiyle burnumdan büyük bir sümük kütlesinin çıkarak yaklaşık 20-30 cm yol alması ve burnumu ani çekişimle tekrar geri dönerek mideme doğru yol alması.
Tüm sözlerin bittiği ve dünyanın durdugu andı.Yaklaşık 2 hafta ingilizce derslerine girmedim.
Sık sık aklıma geliyor hala.Utanıyorum kızarıyorum![]()
2007-2008 yıllarında idi yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar amatörde top koşturuyorduk arkadaş motor almış ve 2 kişi daha alacağını söylemişti, neyse ben ortaya oturdum en arkaya da takımın kalecisi oturmuştu giderken bir tümsekten geçtik çocuk yavaş düşüyorum falan dedi arkamda bir boşluk hissettim baktım ki cocuk motorun arkasında yapışmış ayakları yerde koşmaya çalışıyor tam yavaşlarken arkadaş ellerini bıraktım e5'in ortasında kenara doğru kaçmak için şükür arkamızdan araç gelmiyordu faciadan son anda kurtuldu ama elleriyle demirden tutunup koşmaya çalışması ve sonunda süreklenerek kendini yere bırakması kahkahalara boğuyor hala beni![]()
Lisedeyken bayan ingilizce hocası ile konuşurken kendi yaptıgım espriye gülmem sonucu nezlenin azizliğiyle burnumdan büyük bir sümük kütlesinin çıkarak yaklaşık 20-30 cm yol alması ve burnumu ani çekişimle tekrar geri dönerek mideme doğru yol alması.
Tüm sözlerin bittiği ve dünyanın durdugu andı.Yaklaşık 2 hafta ingilizce derslerine girmedim.
Sık sık aklıma geliyor hala.Utanıyorum kızarıyorum![]()
Yaptığımız bir çok şey yanlış ama çocukken hangi birimiz yapmadık ki o hata düşüncesi kafamızda olsaydık çocuk olamazdık zaten.Yine bir gün toplandık mahallede ki cocuklarla ufak bir üst geçit vardı poşetlere doldurduk suları ve köprünün üstünde beklemeye başladık aşağıdan geçen bir topluluğun üzerine 10-15 adet su dolu poşet bıraktık ve hepsi sırılsıklam olup köprünün diğer ucuna doğru yönelmişlerdi nasıl kaçtığımızı hatırlamıyorumDaha sonrasında 30 lu koli yumurta alıyorduk ve birisi otobüse binme bahanesi ile durduruyordu ki diğerlerimiz kuytulara saklanmış şekilde otobüs şöförü kapıyı açar açmaz yumurtaları sallıyorduk artık kime gelirse adam inip kovalayamıyordu bile çünkü en az 20kişi oluyorduk aramızda büyüklerimizde oluyordu tabi
![]()