Hayatım çok berbat sokağa bile çıkamıyorum lütfen tavsiyeye ihtiyacım var

Merhabalar
Tüm sorun vücudum...
Kol bileklerim daha doğrusu kemiklerim o kadar inceki 70 kilo olmama rağmen zayıf duruyorum ve kafayı yemek üzereyim :(
Bıktım herşeyden zayıf görünmekten, çalışıyorum çalışıyorum ama ne için. 1 senedir vg yapıyorum başladığımda 54 kiloydum 1 senede 16 kilo aldım ama kollarım aşırı ince duruyor özellikle dirseğimden altı ve özellikle bilek kısmı çok aşırı ince. Bileklerim çalışmaya başladığım ilk günki gibi ince. Deri ve kemik sadece zaten orda kas yokmuş diye duydum elle bileğin ilk birleştiği yerden bahsediyorum.
Şu dirseğin hemen altındaki bileğe varmadan ki yeri el yayı ve el barı kullanarak kalınlaştırabilir miyim?

Yaşım 18 şu an kalsiyum alarak düzeltebileceğimi duydum ama 18 yaşındaki birinin kemik gelişimi durmuşmudur biraz araştırdım ama sanırım durmuş ama kesin bir bilgiye sahip değilim.
Lütfen yardım edin.

Bileğini kalınlaştırman için birincisi ağır kilolara girmen gerekiyor,ikincisi ise ön kolunu yani bilek ile dirsek arasındaki kasları geliştirmen gerekiyor.Kemikler bilinenin aksine adaptasyona uğrayabilen,güçlenebilen,az da olsa büyüyebilen yapılar.

Bar ile Reverse Wrist curl ve Wrist Curl yapabilirsin.1,25 veya 2,5lukları takıp 4x15 yaparsın.kolay kasılıyorlar zaten.

Deadlift , barfiks , Farmer walks , reverse barbell Curl bunları yapıp ve iyi beslenirsen büyümeme gibi bir durum olamaz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı