vücutcuu
Üye
hayallerinin peşinden gidipde mutsuz olan bir kişiyi ben görmedim güzel soruydu ben cevaplayayım dedimtam tersi hayallerinin peşinden koşmayan istemediği işi yapıp mutsuz olan kişi çok gördüm bir ülkeye mimar mühendis doktor lazımsa profesyonel sporcuda lazımdır belki sizin düşüncelerimiz farklıdır sadece masabaşında oturup düşük yada orta maaşla geçinmektir tüm hayalleriniz ama içinde gerçekten istediği işi yapmak olan genç arkadaşlarımızada bu işi hobi olarak yap bizim gibi ol diyemezsiniz yıllar sonra sporda başarısız olunduğundada niçin iyi sporcular yetişmiyor diye demeyide bilirsiniz oda ayrı bir konu ben vg sporu ile ilgilendiğimden Arnoldun yaptıklarıyla örnek vereceğim şimdi o sıradan hayalleri olan insanlarla uzun uzun tartışmamıştır bunu vakit kaybı olarak görmüştür onun yerine doğru olanı yapmış çalışmasına bakmış ve vg sporuna sıkı sıkıya bağlı olan abilerinden hergün bir şeyler öğrenmiştir sende boksu seven abilerinden bir şeyler öğrenmeli sonu gelmeyecek zaman kaybı olacak tartışmalardan uzak durmalısın ayrıca boksa bildiğim kadarıyla küçük yaşta başlanır zaten 40 yaşında ben profesyonel boksör olmak istiyorum demek saçma olur yorumlarını takip ediyorum sende azim hırs çalışkanlık var gibi umarım dünyanın en iyi boksörlerinden biri olursun
sıradan insanlar normal beylik yaşamlarını yavaş yavaş sürdürmekten keyif alabilirlerdi ama ben farklıydım başarıya olan susuzluğum herkesden daha fazlaydı demiş Arnold Schwarzenegger bu cümle beni hep gaza getirmiştir![]()
abi ben sporcu olmak istiyorum gerçekten olabilirim.herkes oluyor ben neden olamayayım? önemli olan çalışmaktır çalışırsam engelleri aşarım.
abi yazının başında çok güzel bir konudan bahsetmişsin.bu ülkeye doktorda mimarda mühendiste sporcuda boksörde çöpçüde lazım hepsi lazım.ailem beni neden anlamıyor anlamıyorum.masabaşında oturmak

yaşım geçiyor abi bu saatten sonra boksu bırakmam sıkı sıkı sarılırım zaten.fazla yorum gerek yok.diğer cevaplarım yeterli olur.