We Are NOT Drunk
Üye
Merhaba abilerim ablalarım , benim adım; Mustafa. Yaşım 18 - 1 mart'ta 19'a girdim
Şuanda izmirde yaşıyorum 2 sene önce izmire taşınmak zorunda kaldım
Daha öncesinde marmariste yaşıyordum ve marmarlisliyim , Şuanda üniversteye hazırlanıyorum ve liseyi açıktan bitirdim , malesef izmirde hiç arkadaşım olmadığı için ( olduda hepsi uyuşturucu odur budur kullandığı için hiç birisi ile artık muhabbet etmiyorum ) evde ders çalışa çalışa kilo almaya başladım ve bunu kocaman bir göbeğim olduğunda fark ettim başıma " DANK " etti
Marmariste yaşarken spor yapıyordum çok güzel bir vicudum vardı nerdeyse karın kaslarım bile vardı diyebilirim size , ama şuanda yaklaşık olarak 90 kiloyum , boyum'da 1.86 ve haliyle göbeğim var ve bu beni rahatsız ediyor . Bugünden itibaren spora başladım çok hırslıyım ve hedefim gerçekten " fit " bir hale gelmek ! Dediğim gibi daha önce spor geçmişim var yaklaşık olarak 8 9 ay yapmıştım , bugün gidip kendime L-carnetin aldım 1000mg hap şeklinde . Cardiyo yapmadan 30-45 dakka öncesi 1 tane iciyorum ( sizce 2 tane içmelimiyim ? ) ve yaklaşık olarak 60-90 dakka arası koşu yapıyorum. Fitness salonunda bir çok arkadaş edindim kendime ordaki arkadaşlarım bana senin vicudun gerçekten çok yapılı bence " amino asit " almalısın ve l-carnetin'le beraber kullanmalısın dediler ben bunu mantıklı bulmadım siz ne dersiniz acaba? bana şöyle birşey dediler kendileri ; haftanın 6 günü spora git 4 gün kardiyo yap sadece l-carnetin kullan , geri kalan 2 günde amino asit alıp ağırlık çalış dediler sizce bu mantıklımı gelişim sağlarmıyım veya amino asit alırsam kilo alırmıyım haftanın 6 günü gidersem vicudum yorgun düşer diye düşünüyorum ama çok hırslıyım kaldırırım diyede düşünüyorum ! bilmiyorum dediğim gibi yardımlarınızı bekliyorum " ilerleyen zamanlarda sizinle beafor atfer fotoğraflarınıda atıcam yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim