Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar malum havalar soğuk ve acımasız, gripe yakalandım antibiyotik kullanıyorum ama sporumda yapmak istiyorum 1hafta ara vermek istemiyorum formumdayımda nedir düşünceniz bi zararı olurmu agır bi antibiyotik
Mrb.
Hastaylen dinlenin derler ama eğer çok ağır hastalığın yoksa bence spora git fazla ağır çalışmasanda aksatma derim
Spor yapınca vücüt bır hormon salgılıyor ve bu senı ıyı hissetiriyor iyileşmeyede yardımcı olur bilimsel birşey bu ama yataktan kalkamıyorsna tabı önermem
Ben bu sene 1 kere hastalandım salona gittim çalıştım dahada iyi oldum kısa sürede iyleştim
spora başlamdan önceki hayatımda her kış hastalanırdım hemde her hafta nerdeyse
şimdi spora gıdıyorum sacım ıslak karda gezıyorum hastalanmıyorum sporun faydası olarak goruyorum bu benım kendı fıkrım tabı kımseye dıyemem sende benımgıbı yap dıye ama bana sorarsan gıt derım cok hasta degılsen
hastalık durumlarında "direnç "için enerjinin korunması ana prensiptir...yani, daha az enerji sarfetmek ve aha az enerji almak ,beslenmeyi azaltmak müspet sonuç verir...
bu nedenle "antrenman " tavsiye edilmez...zaten, verim alamazsınız...)
ilk olarak grip ken antibiyotik kullanımı çok zararlıdır bunu internetten araştırabilirsin.
ikincisi antrenman sebebiyle kişiden kişiye değişsede vücut direnci azalır ve daha kolay hastalanırsın özellikle soğuk algınlıgı bunun için bahar sonuna kadar kalın giyinmelisin
tavsiyem iyi dinlen antrenman da terle iyi beslen ve dinlen daha çabuk atlatırsın.