Hassas Barsak Send. olup kilo sorunu

Siteyi uzun bir süredir hemen hemen cogu konularini takip etmekteyim spora baslayali 1 ay oldu 2.ayimdayim ve kilo almak icin supplement alma ihtiyaci duydum hardline gainer ile basladim ancak bende belki bazi insanlardan duymussunuzdur hassak barsak sendromu (irritabl) var bazi ogunlerden hemen 20 dk sonra tuvalet ihtiyaci oluyor.Sormak istedigim sey gainer off gunlerde kullandigimda sabah ve yatarken mutlaka tuvalete cikartiyor merak ediyorum gainer icerigindekiler bana yariyomu yoksa cikartiyomuyum hepsini ?

Tabikide Yarıyor :) Senin Yemekten 20 Dakika Sonra Tuvalete Gitmen O Yediklerini Atman Değil Daha Önceki Öğünde Yediklerini Atmandır... Vücut Aldığı Besini İşlemeden Çöpe Atmaz He Sindiremediği Selüloz vb. Maddeler Vardır Veya Fazla Gelmiştir Fazlası Zaten Atık.. O Ayrı ... İçin Rahat Olsun Dostum...

Tabikide Yarıyor :) Senin Yemekten 20 Dakika Sonra Tuvalete Gitmen O Yediklerini Atman Değil Daha Önceki Öğünde Yediklerini Atmandır... Vücut Aldığı Besini İşlemeden Çöpe Atmaz He Sindiremediği Selüloz vb. Maddeler Vardır Veya Fazla Gelmiştir Fazlası Zaten Atık.. O Ayrı ... İçin Rahat Olsun Dostum...
Cok sagol dostum cok tesekkurler aciklaman icin bi ara gainerin tuvalete cikarmasini bi ise yaramadigi anlamina getiriyordum ki cogu kiside ayni sey oluyomus

Zaten dışkının büyük bi kısmı safra salgısıdır geri kalan kısım besin artıklarıdır o yüzden fazla kafana takmamanı öneririm !Sürekli tuvalete gitmen metabolizma hızından kaynaklanabilir ya da sindirim hormonlarının fazla salgılanmasından

Günde 5-6 öğün beslenip 2 gün tuvalete gitmediğimi bilirim:D
Bu da bağırsakların tembelliğiyle ilgili heralde :D[DOUBLEPOST=1388356070][/DOUBLEPOST]
Zaten dışkının büyük bi kısmı safra salgısıdır geri kalan kısım besin artıklarıdır o yüzden fazla kafana takmamanı öneririm !Sürekli tuvalete gitmen metabolizma hızından kaynaklanabilir ya da sindirim hormonlarının fazla salgılanmasından
büyük ihtimal metabolizma hızımdan ancak bu doğru beslensem bile kilo alamam anlamı çıkarmaz heralde değilmi ?

Kardeşim Prof. BodyBuilder'ların Aldığı Yağ Aşırı Bir Oran Değildir . Tabikide Yağ Alacaklar Gerek Mass Kullanımı Gerek Kış İçin Gerekli Olan Karbonhidrat Gereksinimi Bu Yağ İle Mümkündür... Zaten Biliyorsundur ki Fazla Karbo Vücutta Yağ Olarak Depolanır Ve Vücutçular Kışın Zaten Sert Antrenman Yaptıkları İçin Bu Yağ Ve Sürekli Yenilenen Glikojen Depolarını Tüketirler... :)

Back
Yukarı