Herkese merhaba arkadaşlar,
Öncelikle kendi durumumu ve Zone ürünü ile ilgili yorumumu yazmak istiyorum;
BB'ye 1 aydır gidiyorum ve 1 aydır Zone kullanıyorum ve çok memnunum... Akşam işten eve geldiğimde ne bir şey yiyecek vaktim, ne de adım atacak halim olmuyor. Eve gelip hemen 2,5 ölçek Zone hazırlayıp içiyorum, kullandıktan 15 dakika sonra canlanıyorum ve güç kazanıyorum.(laf olsun diye söylemiyoum gerçekten böyle oluyor)
Yerinden kalkamaya üşenen ben, koşa koşa spor salonuna gidiyorum... Neredeyse her hafta ağırlıkları arttırdım ve arttırmaya devam ediyorum. Sınırlarımı kesinlikle zorluyorum.(aşırı değil kesinlikle, hocamnın dediklerinin dışına kesinlikle çıkmadan.)
İdman bitince, bitkin halde oluyorum ancak idmandan hemen sonra Zone içince, bu durum en fazla 20 dakika sürüyor ve bu seferde eve koşarak gidiyorum neredeyse... Sanki idman yapmamışım gibi...
Asıl mesele ise; bu başlık, 01.01.07 tarihinde açılmış ancak benim sormak istediğim soruyu içeriyor. Ve soruyu soran arkadaşın sorusunu tekrarlamak gibi olacak ama,
"Zone" ürünü varken neden diğerlerini kullanalım diye sorsam, bilen arkadaşlarda yardımcı olsalar nasıl olur...
Bu forumda ve pek çok yerde bir sürü şey okuyoruz ve hepsi de çeşitli maddelerden (amino asitler, creatine, glutamin, taurine ve diğerleri...) ve bunların ayrı ayrı faydalarından bahsediyor... "Zone" ürünün içeriğine bakınca ise, bu anlatılan maddelerin neredeyse hepsini içeriyor...
Ayrıca protein oranı da gayet iyi... 2,5 ölçek yani bir porsiyonda 36gr. Ve diğer bazı kilo aldırıcılar gibi aşırı karbonhidrat içermiyor... 1:1 oran ideal... 36gr protein ve 36gr karbonhidrat.
Bu oranın ideal olması normal beslenmenizi AKSATAMAYACAĞINIZ anlamına da geliyor ve "supplement" mantığıyla düşünürsek en doğrusu... Çünkü aksatırsanız, kaslarınızı geliştirmek ve böylelikle kaslanarak kilo almak için sadece Zone size yetmeyecektir...
Uzun lafın kısası, nedir bu Zone hadisesi... Bilen arkadaşlar, bilgilerini esirgemesinler, biz de aydınlanalım... Şimdiden teşekkürler...