HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
O zaman bcaa almamiza da gerek yok cünkü whey 3 matrixin icinde bcaa da var..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ona bi yorum yapamiycam ama kreatin icin yukleme yapmanin anlamsiz oldugunu falan okudum 3 5 yerde ama bcaa ya dair boyle bisi gormedim 5 gram yeterli diyorlar onun icinde tabi bunyeden bunyeye degisebilir ben genelleme yaparak konusuyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani whey 3 matrix ile kreatin kullanmak gereksiz ama bcaa kullanilabilir

Whey 3Matrix'in 44 gramında 3 gr creatin var, bu biraz düşük. Normal günlük creatin kullanımı (kişiye göre değişir) 5 gramdır. Takviye amaçlı ekstra creatin eklenebilir. Protein tozuyla birlikte bcaa kullanabilirsiniz.

Peki hocam elimde whey 3 matrix, musclemeds amino decanete ve hardline kreatin var bunlari nasil bi kombin yapsam maximum faydayi alirim antrenman oncesi amino ve kreatin alip antrenman sonrasi ve sabah whey almayi dusunuyorum siz ne dersinz

Peki hocam elimde whey 3 matrix, musclemeds amino decanete ve hardline kreatin var bunlari nasil bi kombin yapsam maximum faydayi alirim antrenman oncesi amino ve kreatin alip antrenman sonrasi ve sabah whey almayi dusunuyorum siz ne dersinz

Yazdığın gibi kullanmaya devam et, bu şekil kullanımı iyidir.

Ben de kreatin alicam ama yatmadan once veya dinlencegim zamanlarda kullanmayi dusunuyorum

Ya aslinda emin degilim dogru veya yanlis oldugunu dusunmuyorum ama sporda whey kullandiktan sonra kaslarin dinlenme zamaninda kreatin kullanmayi dusunuyorum cazein al falan diyebilirsin de onu da alcak para yok artik yeterince masraf ediyorum zaten :)

Boks antrenmanlarından sonra ve her sabah kullanmak amacıyla bir kutu aldım.

Boyum 178 kilom 61 yag oranim % 10. Öncelikli hedefim 65 kilo olmak. 1 ay sonra durumları paylaşırım.

Bu protein tozunu antreman sonrası 2ölçek(1porsiyon) olarak kullnmayı düşünyrm ama içerdiği kreatin antreman snrssnda bi işime yararmı ki maksimum güç artışı için öncesnde 1ölçek snrasnda 2ölçek( 1porsiyon) kullansam nasl olur kararsız kaldm tecrübeli birisi yardm ederse sevinirim
Kilo:70
Boy:180

LT28h cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu protein tozunu antreman sonrası 2ölçek(1porsiyon) olarak kullnmayı düşünyrm ama içerdiği kreatin antreman snrssnda bi işime yararmı ki maksimum güç artışı için öncesnde 1ölçek snrasnda 2ölçek( 1porsiyon) kullansam nasl olur kararsız kaldm tecrübeli birisi yardm ederse sevinirim

3 matrix yerine %100 whey olanı alabilirsin farkı creatin olmaması.

bu ürünün çileklisini 1 hafta önce aldım 1 servsinde 8,4 gr bcaa diyor ama ürünün arkasında 100 gr protein 7,9 gr bcaa çıkıyor buyrun resimler Eki Görüntüle 23998Eki Görüntüle 23999
Bu resimler ürünün gerçekten özensiz ve saçmasapan bir şekilde paketlendiğini kanıtlamış gerçekten.Arakdaşım hardline türkiyede paketleniyor boya kutusuna bile koyuyor olabilirler içinden nesquik çıkar falan filan diyordu bunlara rağmen almayı düşünüyodum bu fotoğraflar güvenimi kırmadı desem yalan olur

Bu resimler ürünün gerçekten özensiz ve saçmasapan bir şekilde paketlendiğini kanıtlamış gerçekten.Arakdaşım hardline türkiyede paketleniyor boya kutusuna bile koyuyor olabilirler içinden nesquik çıkar falan filan diyordu bunlara rağmen almayı düşünüyodum bu fotoğraflar güvenimi kırmadı desem yalan olur
2. foto çikolatalısının fotosu! Çikolatalı ve çilekli urunlerinde protein oran farkı bulunmakta. Kalktım kendi tozumdan kontrol ettim bir sorun bulunmuyor.

2. foto çikolatalısının fotosu! Çikolatalı ve çilekli urunlerinde protein oran farkı bulunmakta. Kalktım kendi tozumdan kontrol ettim bir sorun bulunmuyor.
Urunun cileklimi ? 100gr 8.4gr bcaa mi yaziyor arkasindaki tabloda ? Oyleyse yine fiyasko 100gr 19 a yakin bca olmali 1 olcekteki orana kiyaslarsak

Bu ürünün kullanım şekli Antremandan 30 dk önce 2 ölçek toplam 44 gram ( 35 gram protein ) - Antreman sonrası hemen 2 ölçek toplam 44 gram ( 35 gram protein ) olmak üzere 2 servis kullanımı öneriliyor. Çok değil mi acaba?

Bu ürünün kullanım şekli Antremandan 30 dk önce 2 ölçek toplam 44 gram ( 35 gram protein ) - Antreman sonrası hemen 2 ölçek toplam 44 gram ( 35 gram protein ) olmak üzere 2 servis kullanımı öneriliyor. Çok değil mi acaba?
Antrenman öncesi yarım ölçek yeterli diye düşünüyorum idareli kullanacaksanız.

Back
Yukarı