HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
Tabi, teşekkür ediyorum yardımcı oluyorsun. Yalnız Optimum da ABD menşeli değil de Bulgar menşeli deniyor.

Şöyle bi hesap yaparsak;
30 gram-24 gram protein : Optimum Gold
44 gram-38 gram protein : Whey Matrix3 (Tarçın-salep)

30-24 : 6 gram / 44-38 : 6 gram.

Servisler aynı hesaba gelmiş oldu. Hem fiyat ucuz hem servisler aynı diyebiliriz
Hesapda dedigin gibi oldu ya etki ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hesapda dedigin gibi oldu ya etki ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte merak ettiğim konu o bende onu soruyorum :) Servis sayılarını filan öne çıkardığın için yazdım onları. Aslında optimum istiyorum yalnız Bulgaristandan geliyormuş. Weider pahalı ama müthiş etkisi var ise onu da alabilirim. Veya nutrade premium isolate

Alman mali ise olabilir ben nir dahaki sefer alman mali alacam amerikan mallarina güvenmiyorum weider gibi olanlar disinda onlar da pahali

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Optimum gold standart whey 2300 ile hardline whey 3matrix 4000 arasinda kaldim ve hardline siparis ettim , ilk defa kullanacam arastirdim cogunluk olumlu sonuc verdi dedi , egerki paranız var ise ABD den saşmayın ama cok fazla para harcayamiyosaniz ve yeni+orta seviyesniz hardline 3matrix tam size göre , kendi fikrim budur başka biri tam tersinide düşünebilir , deneyip görecez ;)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etkisini yazarsın :) Hardline fiyatı ucuz bende almak istedim yalnız etkisi konusunda biraz tereddüt yaşadım ve İnkospor X-threme Whey aldım. Etkisini inanılmaz olarak söyleyenler çok var bütün tozlari deneyip en iyisi inkoydu diyenler var diye inkosporu aldım. Dün ilk defa kullandım tadı çok güzel müthiş karışıyor ve aynı milkshake gibi. Etkisi olarak kasın sertliği 1.5 gün boyunca sürdü. Bakalım bbitince etkisi nasıl olacak :)
Optimum gold standart whey 2300 ile hardline whey 3matrix 4000 arasinda kaldim ve hardline siparis ettim , ilk defa kullanacam arastirdim cogunluk olumlu sonuc verdi dedi , egerki paranız var ise ABD den saşmayın ama cok fazla para harcayamiyosaniz ve yeni+orta seviyesniz hardline 3matrix tam size göre , kendi fikrim budur başka biri tam tersinide düşünebilir , deneyip görecez ;)

Etkisini yazarsın :) Hardline fiyatı ucuz bende almak istedim yalnız etkisi konusunda biraz tereddüt yaşadım ve İnkospor X-threme Whey aldım. Etkisini inanılmaz olarak söyleyenler çok var bütün tozlari deneyip en iyisi inkoydu diyenler var diye inkosporu aldım. Dün ilk defa kullandım tadı çok güzel müthiş karışıyor ve aynı milkshake gibi. Etkisi olarak kasın sertliği 1.5 gün boyunca sürdü. Bakalım bbitince etkisi nasıl olacak :)
Dogrudur :) ins memnun kalırız ama hedefe yönelik iyi bir beslenme ve antreman programı olmadan en iyi toz bile olsa etkisi olmaz.
Bence bunları yaparsan hersey yolunda gider
Herkesin programi farkli oldugu icin dogru kisilerden tavsiye almak gerek senin aldigin markada cok iyi güle güle kullan.

Ben bugün hardline 3matrix aldım. Ürünün kullanımında ant sonrası 2 ölçek diyor ama off günler hakkında bişey yazmamış. Offlarda kullanmalı mıyız? Kullanacaksak ne zaman olmalı sabah yada yatmadan önce vs. ?

Hocam benim bu tozla ilgili merak ettiğim bir şey var. Bu toz homojen bi karışım mı yoksa heterojen mi? Eğer heterojense bi porsiyonda 44 gr alıyorsun. Bunun 14 gr yada 34 gr mının kreatin olma ihtimali var. Ya da hiç olmama ihtimali de var. Her porsiyonda aynı miktar mı alıyoruz? ben bunu çok merak ediyorum. bilen varsa yazabilir mi? Bir de Türk malı ondan pek güvenemiyorum

Hocam benim bu tozla ilgili merak ettiğim bir şey var. Bu toz homojen bi karışım mı yoksa heterojen mi? Eğer heterojense bi porsiyonda 44 gr alıyorsun. Bunun 14 gr yada 34 gr mının kreatin olma ihtimali var. Ya da hiç olmama ihtimali de var. Her porsiyonda aynı miktar mı alıyoruz? ben bunu çok merak ediyorum. bilen varsa yazabilir mi? Bir de Türk malı ondan pek güvenemiyorum
Bunların saglikli olup olmafigini denetleyen kurumlar var dunya capında belgeleri var , niye kandırmaya calışsınlarki ? Güvenmiyorsan öteki markalara nasıl güveniyosun ABD den geldini nasıl güveniyosun , ayrıca avrupa-ABD üretimi diye 2ye ayrılıyor hardline almanyada üretiliyor türkiyede paketleniyor.

Almak isteyen varsa dusunmeden alsin, hacim icin birebir.3 kutu bitirdim su an baska tozlari deniyorum.cikolatalisi guzel digerleri igrenc bu arada.

Şimdi hacılar. Bu ürün kompleks bi ürün bildiğiniz üzere. İçerisinde BCAA, Glutamin, Kreatin falan da var. Sorum şu: Biz bunu ant öncesi ve sonrası alsak günlük BCAA, Glutamin, Kreatin ihtiyacını karşılamaz mı? Yanında ekstra BCAA, Glutamin ya da kreatin almak gerekli midir?

bu soru cevapsız kalmış ki aynı konuyu bende merak ediyorum... İçersinde ki BCAA, Glutamin ve Keratin yeterli midir? İçeriklere bakılında yeterli gibi görünüyor kafa karıştırıcı. Protein yanında bu üç ürünü de kullanmak isteyen biri için inanılmaz ekonomik bir ürün haline geliyor.

bu soru cevapsız kalmış ki aynı konuyu bende merak ediyorum... İçersinde ki BCAA, Glutamin ve Keratin yeterli midir? İçeriklere bakılında yeterli gibi görünüyor kafa karıştırıcı. Protein yanında bu üç ürünü de kullanmak isteyen biri için inanılmaz ekonomik bir ürün haline geliyor.
yeterli oldupunu dülğnmüyorum ben

Sent from my iPhone using Tapatalk

yeterli oldupunu dülğnmüyorum ben

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forumlarda yaptığım araştırmada genel olarak miktar olarak yeterli olsa da serbest formda bcaa olmadığı için bir etki yapmayacağı yönünde çok görüş var... Ayrıca içeriğinde Glutamin değil glutamik asit oludğunu ve glutaminin en çok kullanılma nedenlerinden biri olan kas yıkılmasına engel olmadığı şeklinde de çokça yorum okudum... Bunun üzerine Hardline müşteri temsilcilerine açıkça sordum gelen cevap şu şekildedir; " içerikte bulunan creatin, creapure formunda saf creatindir ve ayrı satılan ürünümüz le 1e1 aynıdır... Bcaa ve Glumtamin serbest formada bulunmadığı ve neden ile sindirime girdiği ancak yüksek oranda bulunması neden ile önerilen şekilde kullanılması ile aynı etkiyi gösterecektir"

insanı alınıp alınmaması, değip değmeyeceği yönünde inanılmaz derecede kararsız kılan bir ürün oldu kesin :)

yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum fakat pek yararlı olduğunu söyleyemem. Kutu bittiğinde nitrotech yada paraya kıyıp weider almayı düşünüyorum.

Back
Yukarı