HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
Creatine hem ucuz hemde protein analizlerinde yanıltıcı bir maddedir. 1gr Creatine analizde 2 gr proteine esdeger nitrojen saglamaktadır.
100gr da 40gr whey+20gr Creatine iceren bir ürün analizde %80 protein içerigi ile cıkabilmektedir.
Alıntıdır .
Sanırım anladım, 3 gram kreatindeki nitrojen sayısı ile 6 grem proteindeki nitrojen sayısı aynı diyorsun ve bu yüzden 3 gram kreatini 6 gram protein diye bizi yutturuyorlar diyorsun.
Analiz ettirmek lazım analiz ettirmeden bir şey söyleyemeyiz bence.

Tartışılması gereken bir konu . Amacım doğru bilgiye ulaşmak . Ben kesin bir şey diyemem besin değil okuduğum bölüm gereği malzeme hakkında konuşursam doğru olur . Hardline neden yüksek yoğunluklu polietilen malzemeyi bize siyah renkte sunuyor ? Vs...

1YMXjp.jpg

ürün bugun elime gecti daha once 908 gr lik siparis etmistim sagolsunlar suplement tasima kutucugu shaker el yayi vs gonderdiler kargo kdv dahil 170 tl ye geldi sitenin sponsor oldugu siteden almadım isteyen olursa ozelden veririm adresi buradan isimler gizleniyor cunki

urun guzel triptofan 100 gr da 1663 mg
bcaa kreatin vs de var icinde topaklanma yok koku agir degil ürun taze cikolatalisini kullaniyorum guzel beslenme sert idmanla beraber size katki saglayacagini dusunuyorum

Forumda ve sporda yeniyim proteinden de çok anlamam. Başta optimum düşündüm, sonra izole bi protein mi baksam dedim mpye baktım çok pahalı şimdi buna baktım yağ 2.6 karbo 2.8 diyo. Şu an göbek bölgemde yağlanma var zaten. Bunu kullanırsam sorun yaşar mıyım?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanırım anladım, 3 gram kreatindeki nitrojen sayısı ile 6 grem proteindeki nitrojen sayısı aynı diyorsun ve bu yüzden 3 gram kreatini 6 gram protein diye bizi yutturuyorlar diyorsun.
Analiz ettirmek lazım analiz ettirmeden bir şey söyleyemeyiz bence.
Arkadasın yorumu dogru 3 gr creatin 6 gr protein e denk geliyor testlerde 35 gr degil 29 gram protein var 44 gramda...

Mubarek milli ama yabancı ürünlerle hemen hemen aynı fiyat gümrükten geçirmiyorsun distrubutore gerek yok Turkiyede üretiliyorsun ama yine pahalı yine pahalı boyle olduğu sürece hardline kusura bakma Yabancı ürünleri almaya devam edeceğim bize makul gelecek bir yanın olmalı yoksa aynı paraya yabancı ürünler bana daha kaliteli geliyor avrupadaki filitre sistemleri bile teknoloji olarak buradan kat kat yüksek .

Hardline whey 3D 180 lira
Mp iron whey 195 lira ( Ben 179 a aldım)
Hangisini tercih edersiniz?

Selam.. Yag yakimi derken diet yapiyorum yaglanma sorunum var zayiflayip yaglari eriterek ve agirlik calisarakta kas yapmaya calisiyorum. Bunun icin uygun mu? 4 aydir fitness yapiyorum. Bunu kullandigimda yaglanmadan kas artisinda destekleyici olur mu? Yoksa baska bi urun mu onerirsiniz?

Protein tozlarını yağ yakım amaçlı kullanamazsınız, ne için kullanmayı düşünüyorsan biraz daha açarak söylersen daha çok yardımcı olabiliriz, dostum. :)

Biraz acimsi bir tat var..optimumdaki lezzet yok..tadi beni pek ilgilendirmiyor gozumu kapatir vazifemi yaparim ama tadi soyle guzel boyle guzel diyenler optimumu icsin sonra yazsin...

908gr çikolatalı olanından sipariş verdim. yağ yakmaya çalışıyorum. yağlandırma yapar mı? antrenman sonrası 1 ölçek bazen de sabah 1 ölçek kullansam?

Back
Yukarı