Hardline, Weider, Optimum Nutrition Protein Tozu Karşılaştırması

Eğer günün sonunda bir şekilde günlük protein ihtiyacını karşılayabilmişsen herşey okeydir. Zaten uyurken de kasların kendini onarır. Proteinin hızlı veya yavaş sindirilmesi fark oluşturmaz. Önemli olan pozitif nitrojen balansını yakalayabilmendir. Kısacası illa ki şart değil. Fakat gece alınan kasein elbette maksimum faydayı almanda yardımcı olur. Mesela i.fasting gibi uzun süreli aç kalınan diyetlerde çok artısı var. Soruna gelirsem tozlardaki 'micellar kazein' midede normal sütteki kaseine göre daha yavaş emiliyor diyorlar. Fakat bu konuda bir kaynak var mı yoksa firmaların kendi taktiğimi inan araştırmadım. Fakat kazein proteini istiyorsan sütte, eğer süt gece bagırsak rahatsızlıkları verirse, sütten yapılan lor peynirinde de de bol miktarda kazein bulunur. Bazı lorlar peynir altı suyundan yapılır ve whey ağırlıklı olur. Aldığın yere sormanı öneririm.
hocam yrm litre tam yağli süt içsem yatmadan önce yine aynı etkiyi verir mi

fiyat olarak hardlıne
performans olarak weider
fiyat performans olarak kesinlikle OPTIMUM

optımum zaten ham maddeyi kendisi yapıyor adamlar peynirci zaten :D

fiyat olarak hardlıne
performans olarak weider
fiyat performans olarak kesinlikle OPTIMUM

optımum zaten ham maddeyi kendisi yapıyor adamlar peynirci zaten :D
3 ünü de kullandım. fiyat performans olarak harline bence optimum un altında kalıyor. Weider ise aşırı kaliteli ve yüzde 25 bcaa oranı olmasına karşın fiyaatı 329 tl. O paraya pt alacağıma gider 240 a optimum alır 120 tl ye de ayrıca bcaa alırım. Hardline ı protein tozu konusunda zayıf buluyorum. Amino asit konularında ise daha kaliteli. Param yok diyorsanız supplementler.com kendi ürünlerini piyasaya sürdü. Yanlış hatırlamıyorsam macaristanda bir pt firmasına yaptırıyorlar. 180 tl ye whey protein mevcut.

Arkadaşlar merhabalar. Burada yeniyim ama nasıl konu açacağımı hiç bilmiyorum :D Size sormak istediğim bir şey var. Ben yaklaşık 2 haftadır spora gidiyorum ve bayağı zayıfım yaklaşık 57-58 kilo civarlarındayım. yağ kütlem de çok az. 1 aya kadar 65 gibi bi kiloya çıkmak istiyorum. Sporuma da devam ediyorum. Bu noktada protein tozu kullanmayı düşünüyorum. Protein tozlarınının da çeşitleri varmış gördüğüm kadarıyla, yağ yakıcı, kas kütlesi için olanlar, kilo alımı için olanlar, dayanımı arttırmak için olanlar gibi gibi. Benim bu noktada kilo alımını sağlayan protein tozunu mu almamı önerirsiniz acaba? İlk etapta 1 aylık süreç için ne kadarlık protein tozu ve hangi markayı tercih edersiniz bu bilgileri benimle paylaşır mısınız acaba? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhabalar. Burada yeniyim ama nasıl konu açacağımı hiç bilmiyorum :D Size sormak istediğim bir şey var. Ben yaklaşık 2 haftadır spora gidiyorum ve bayağı zayıfım yaklaşık 57-58 kilo civarlarındayım. yağ kütlem de çok az. 1 aya kadar 65 gibi bi kiloya çıkmak istiyorum. Sporuma da devam ediyorum. Bu noktada protein tozu kullanmayı düşünüyorum. Protein tozlarınının da çeşitleri varmış gördüğüm kadarıyla, yağ yakıcı, kas kütlesi için olanlar, kilo alımı için olanlar, dayanımı arttırmak için olanlar gibi gibi. Benim bu noktada kilo alımını sağlayan protein tozunu mu almamı önerirsiniz acaba? İlk etapta 1 aylık süreç için ne kadarlık protein tozu ve hangi markayı tercih edersiniz bu bilgileri benimle paylaşır mısınız acaba? Teşekkür ederim.
Protein tozlarının çeşidi vardır ama bunlar whey veya caseindir.
yağ yakıcı dediğin şey yağ yakıcıdır , kilo aldıran dediğin kilo almaya yönelik olduğu için karbonhidrattır. Biraz daha iyi araştırmalısın bence sonra ihtiyacına göre düşünülür.

Protouch türk firmadıfr helal seltifikalı topaklanmayan protein tozu üretiyor ücreti düşük ancak fiyat performans bazından çok üstüduzey protein tozudur firmayla görüştüm doğal ve en pahalı şeker kullanılmıştır yoksa zaten tadı kötü olur içilmez ancak bu üründe böyle bi sorunyok gönül rahatlığıyla shak ve tariflere konulabilir

Hardline hayatımda kullandığım en iyi tada sahip, bütün ürünlerin tadı en iyisi diyebilirim. Etki olarak gerçekten çok memnunum, gözle görülerek etkisi oluyor gerçekten. Bir kutu 3 matrix'i bitirdim şimdi 4 kiloluk teneke sipariş vereceğim. Pro Gainer ile kombine edildiğinde inanılmaz etkisi oluyor. Bende oldu en azından. Bir ayda bu kadar değişilmez daha ne olsun.

Birde bu firmayı tercih etmemin sebebi Türk markası olması, domuz katkısı zararlı madde katmayacaklarını düşünüyorum. Fiyat olarak biraz daha uygun olsa keşke

Whey Protein Tozu 2300 gr
BCAA 600 gr
Creatin 300 gr

Piyasa değeri 500+ tl kullanmak için aldım fakat birkac aydır kapalı kutuda duruyor.
Fiyat 400 Tl yer bursa

Back
Yukarı