Hardline proganier kullanıımı hakkında

spora yeni başladım haftada üç gün (pazartesi-çarşamba-cuma) günleri evde dambell seti ile çalişiyorum. spor yaptığım günler sadece spordan yarım saat önce ve spordan hemen sonra olmak üzere 4 ölçek hardline progainer kullanıyorum.Miktar olarak kullanımım yeterli mi? Her gün kullanmama gerek var mı yoksa sadece spordan önce ve sonra kullanmam yeterli midir acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Kaç grama tekabül ediyor kilo boy nedir yaş kaçtır bu gibi sorularda detaylı bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Günlük alman gereken kalorinin %10-20 üstüne çıkmaya çalış doğal besinler herzaman daha iyidir. Eğer böyle beslenemiyorsanız 2 ölçek civarı günlük kullanımla kilo artışı sağlayabilirsiniz. İyi forumlar
edit:2 ölçek yazmışım 1 porsiyon olarak düzelteyim genelde 2 ölçek 1 porsiyona denk oluyor gainerlarda.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Karbonhidrat takviyelerinden tam performans görebilmeniz için hergün kullanılması gerek supplement takviyelerindendir.
Biyolojik olarak kilo alımı gün içinde almanız gereken kalorinin üstünde bir kalori almanız durumunda kilo ve hacim artışı olacaktır.
Bu bağlamda antreman günleri antremandan 1 saat önce su & süt ile alınabilir veya antremandan hemen sonra kullanabilirsiniz.
Antreman öncesi kullanamanız glokojen depolarınızı doldurarak antreman esnasında sizlere güç ve performans sağlayacaktır.
Antremandan sonra kullanmanız toparlanmayı hızlandırarak anabolik durumdan faydanlanmanıza yardımcı olup katabolik (kas yıkımı) durumu bakılayacaktır.

Hardline Progainer Kullanımı
1 porsiyon (5 ölçek) 400ml süt veya su ile karıştırılarak öğünlerden sonra veya antremandan 30 dakika önce ve hemen sonra olmak üzere günde 1-2 defa alınır.

Back
Yukarı