Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Yaşım 22 Boyum 1.96 kilom 50 spor yapmıyorum kilo almak istiyorum ürün yararlı olur mu birde nasıl kullanılır artık kilo almak istiyorum valla tecrübelerinize ihtiyacım var whatsapdan da cvp verebilirsiniz 0554 416 03 60 şimdiden Allah razı olsun
Senin boy ve kiloya bakarsak bayağı bir zayıfsın, o yüzden iyi bir beslenme ve üzerine gainer kullanabilirsin.

Kalorileri artır öğünleri çoğalt 2 saatte bir yemeye çalış[DOUBLEPOST=1457358421][/DOUBLEPOST]Kalorileri artır öğünleri çoğalt 2 saatte bir yemeye çalış

Öğün sayılarını artırmalısn yediğin her yemekte yüksek karbonhidrat protein olmalı beslenmen tavuk balık olsun kahvaltını sıkı et bol su iç

Çok sık ye ama mideni bozacak kadar yememelisin kg alcam diye kahvaltıdan akşama kadar iyi yemelisin gece yatarken kazein lor yersen dahada kg yapar hani bazıları su yaradı derya

Bu ürünü bende kullandım hatta tek ve hep kulladığım bu gerçekten muhteşem benim görüşümle kilo almaya filn baya etkili oluyor ama siz sadece bu üründen beklerseniz kilo almayı dha çok beklersiniz kilo almak isteyen kişilere tavsiye ederim :)

Beyler bu ürünü kimi 5 ölçek olarak kimi 2 ölçek olarak günde 2şer defa alıyor. bunun bana fayda sağlaması için nasıl kullanmalıyım?
kilo 62
boy 1,86
Spora düzenli gidiyorum. yemek yeme programım çok iyi değil ama çok kötü de değil. öğlen balık veya tavuk akşam genelde makarna yada pilav yoğurt karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Beyler bu ürünü kimi 5 ölçek olarak kimi 2 ölçek olarak günde 2şer defa alıyor. bunun bana fayda sağlaması için nasıl kullanmalıyım?
kilo 62
boy 1,86
Spora düzenli gidiyorum. yemek yeme programım çok iyi değil ama çok kötü de değil. öğlen balık veya tavuk akşam genelde makarna yada pilav yoğurt karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Ben antremandan önce ve sonra kullanıyorum hep

Yaşım 22 Boyum 1.96 kilom 50 spor yapmıyorum kilo almak istiyorum ürün yararlı olur mu birde nasıl kullanılır artık kilo almak istiyorum valla tecrübelerinize ihtiyacım var whatsapdan da cvp verebilirsiniz 0554 416 03 60 şimdiden Allah razı olsun
Kardesim sen diyetisyene görün.Tahlillerini yaptır

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kan verdim tiroit bezlerine bakdılar bakdılar da bakdılar tüm değerler normal ama kilo alamadım hiç boyum uzun oluncada çok kötü bir görüntü oluyor indan kafaya takıyor sss[DOUBLEPOST=1457689670][/DOUBLEPOST]Ben kan verdim tiroit bezlerine bakdılar bakdılar da bakdılar tüm değerler normal ama kilo alamadım hiç boyum uzun oluncada çok kötü bir görüntü oluyor insan kafaya takıyor

Oyleyse bol kalorili beslenirseniz mutlaka kilo alirsiniz

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alırsın da bu duruma şaşıran karaciğeri nasıl yaparsın onu bilmiyorum. Zira sporla bile bazı gainerlar göbek yapıyor diyorlar. Ailende skolyoza yatkınlık varsa hızlı kilo aldıkça omurgan da eğrilebilir. O zaman anlıyorsun kilo almak mı yağlanmak mı kaslanmak mı hangisi iyi. aynı boydayız 58-68-58 oldum 1 yılda. Şimdi vücudun şeklini düzeltmeye çalışıyorum yaptığım bu delilik yüzünden.
keşke bu yorumu daha önce okusaydım 1 ayda 4 kilo aldım lordoz rahatsızlıgı başladı

Merhaba ben bu ay spora başlıyıcam ve başlar başlamaz gainer almayı düşünüyorum. Çünkü çok zayıfım. 17 yaşındayım 1.76 boy 53 kiloyum. Sizden tek istediğim fiyatı ve etkisi iyi olan bi gainer markası malum öğrenciyim :)

Back
Yukarı