Hardline ProGainer 3000 kg'i önerirmisiniz?

mrkaya

Üye
Arkadaşlar merhabalar , yaklasık 3 ay ust uste 1 ayda ayrı olarak toplam 4 aylık bir vg gecmisim var ve yaklasık 3-5 aydır da bırakmıstım tekrar baslamak istiyorum.

Zayıf birisiyim kilom 60.Fakat fit plaj vücudum var , spor hocalarından biri vücut yapımın güzel oldugunu 1-2 sene durmadan calısırsam yarısmalara katılabileceğinmi söylemişti.

Şimdi tekrar baslamak istiyorum eve , spor aletleri falan aldım. Az tekrarla hacim yapılabildiğini ve zayıf insanlara göre daha iyi oldugunu duydum.

mesala ; 3x8 tekrar ile calısacağım inşallah.

Ek takviye olarak , Hardline ProGainer 3000kg kg almayı düşünüyorum , ürünün içeriğine göre bir porsiyonda ;

37.8 Protein
155.6 Karbonhidrat bulunmaktadır.

Yani hem protein hem de karbonhidrat veriyor , bende zayıf oldugum için hem kilo almama hemde kas depolamama yardımcı olaabileceğini düşünüyorum.

Sizce bu ürün beninm için uygunmudur ? almalımıyım? alırsam kullanım sekli olarak spordan önce ve sonra yada sabah kahvaltıdan sonra spordan sonra ve aksam yatmadan once dusunuyorum dogrumu dusunuyorum? bilgilendirirseniz sevinirim..

Teşekkür ederim.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : Hardline ProGainer

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı