Hardline Nutrition Power Pro

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    151
ben de carefour da görüp "anaa ne ucuz" diyerek almıştım.pek kullanmadım sonra kalitesizdir diye ama geçen gnc de çalışan bi expert kaliteli marka dedi yurtdışı menşeliymiş

%50 soya olmasına rağmen içeriğindeki değerler bu fiyata göre iyi. Karamellisini kullanıyorum, kutuyu açınca hoş bir koku geliyor. Tadı leblebi tozunu anımsattı bana, topaklanma olmuyor fakat parçacıklar suya, süte, meyve suyuna kati suretle karışmıyor, içerken boğazı rahatsız ediyor. Etkisi hakkında henüz bir şey söylemek için çok erken, ileride paylaşırım...

bu urunde whey ve soya protein'i 1e1 oranda hic yoktan oyle soyluyor hardline.
20tl fazla verip sadece whey protein versiyonunnu almak daha mantıklı bence

umarım link verdigim icin adminlar kizmaz bana :D
hardlinenutrition.com/hardline/products_details.asp?id=3&pid=9

bu arada tum bakla fasulelerde oldugu gibi soyada feci kaz yapiyor.
yani biraksam konusup dile gelecek hissine kapiliyorsunuz. owwww oyle sey olur mu yaw demeyin olur ollabilir :D

whey ile soy protein arası bir ürün. karamellisini kullandım, tadı gayet güzeldi. tek eksisi bana göre; kana hızlı karışmaması. üstüne bir miktar daha para koyulup whey alınmalı diye düşünüyorum.

bu urunu kullanan arkadaslarin acil yardimina ihtiyacim var, hb.com dan 750 gr karamel olanini aldim fakat sahte olduğundan supheleniyorum birincisi shaker ile dakikarca calkalasamda icerken pütür pütür olduğunu bariz hissediyorum ikincisi bundan once kullandiğim proteinler hemen etkisi gosterip wcye cikarirdi bundan iki porsiyon iciyoum saaatlerr gecsede çişe çıkarmiyor.. hb.com guvenilir bi site ama aklimda bunlar soru isareti olarak kaldi.. daha once kullanan arkadaslardada ayni sekilde olup olmadiğini merak ediyorum..

bunun birde şöyle bir ürünü var soyadan alınır mı bu cevap yardım bekliyorum ilk kez kullanıcam?;
Hardline Nutrition VMAX

Back
Yukarı