Hardline Naleti

HARDLİNE KARBONHİDRAT KULLANDINIZ MI?

• HAYIR KULLANMADIM

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1.194
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar ben hardlinenin zone adlı komplex ürününü kullanmaya karar verdim gibi..fakat korkum vücüdüm gine aynı ters tepkiyi verir mi..bu karbonhidrata karsı..protine ne tepki verir onu bilmiyorumda...acaba nası bi secim yapmalıyım..ben tekrar aynı seyleri yasamak isyemiyorum..veya bana nası yol gösterirsiniz

düsüncelerinizi bekliyorum

hoscakalın

Protein tozları,aminolar v.s. nin zararlı maddeler içerdiği bu sporun ne yazıkki başta gelen geyiklerinden biridir.
Bu ürünler son derece güvenli,hijyenik ve sağlığa yararlıdır.
Doktor olmak iyidir.Ama doktor her şeyi bilmez.Bilmediği konuda da konuşmamalı.
Eğer gerçekten bildiği bir şeyler varsa ülke insanlarının sağlığı için savaşmalı.Sağlık bakanlığı,basın,savcılıklar,yrel yönetimler
tabibler odası vs hepsi kendilerine yardımcı olacaktır.Acaba ne oğluysa bir dilekçe ile gerekli müracaatları yapmış mı?
Yoksa bunları satan bakkalmı bu konuyla ilgilenecek?
Ülkemizden ihraç edilen sebze ve meyvelerin zaman zaman geri yollandığını hepimiz hatırlarız.Birisinde yanlış hatırlamıyorsam,bir cins meyve sineği konduğu için tonlarca sebze geri yollanmıştı.Ballarda da sadece şeker oranı yüksek oldğundan geri yollanmıştı.
Sağlıklarına bu kadar dikkat eden avrupalı içinde zararlı maddeler içeren bu kapalı,ambalajlı,üstünde üretici firmanın adresi,tek tek içindeki maddelerin dökümü vs. bulunan bu tozları,aminoları böyle takır takır sattırır mı?
sayın doktorlarımız sucuk salam ve sosisle protein tozunu karıştırmıştır bence.Ne yazıkki çarşı pazarda satılan bu ürünlerin yüzde doksanı avrupada satılamaz!
Bence salam,sosis,sucuğu yemeyin,
Protein tozu ve aminoları için...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı